Aurelio ønsker å ta over etter Carlos

Fabio Aurelio håper å kapre venstrebackplassen hos Brasil når Roberto Carlos nå gir seg på landslaget. Crouch liker tennis. Kun forhåndssalg i Wrexham. Hamann snart klar for City.

Fabio Aurelio håper at overgangen til Liverpool kan hjelpe han til å etterfølge Roberto Carlos som venstreback hos Brasil. Brasilianeren som kom gratis til Liverpool fra Valencia nå i juli har nemlig som mål å spille seg til fast plass på landslaget.

26-åringen som også har spilt under Rafael Benitez i den spanske klubben, mener at Liverpools status som toppklubb vil bidra til å styrke hans internasjonale kandidatur. Nå som Roberto Carlos har annonsert at han kommer til å trekke seg fra videre landslagsspill etter at Brasil ble slått ut av VM, er det helt åpent hvem som vil ta over venstrebackplassen på landslaget.

- Jeg bestemte meg for å dra til England fordi jeg føler at det gir meg en større mulighet til å vokse som spiller. Jeg har ambisjoner, og et av mine hovedmål er å spille meg inn på landslaget til Brasil. Jeg følte jeg måtte skifte klubb for å greie det, og jeg tror denne overgangen vil hjelpe meg til å fullføre mine ambisjoner. Liverpool er et stort navn i internasjonal fotball, og alle hjemme i Brasil kjenner til klubben. Dette er min store sjanse, siteres den ferske Liverpool-backen i Mirror.

Crouch med racket
Liverpool-spiss Peter Crouch skal ha vakt oppsikt under Wimbledon-turneringen i tennis i går, da han plutselig dukket opp og spilte mot unge fans. Crouch avslørte at han var en ivrig tennisspiller i tenårene, men valgte til slutt fotballsko foran racket.

- Jeg valgte fotball, men jeg elsker fortsatt å spille tennis. Jeg er her for å se Maria Sharapova på Centre Courten sammen med noen venner, uttalte fotballstjernen til Liverpool Daily Post.

Crouch har visstnok besøkt Wimbledon-turneringen hver sommer de siste tre årene.

All ticket i Wrexham
Billettkontoret til Wrexham FC opplyser at treningskampen mot Liverpool blir en såkallt all-ticket kamp, der man må ha forhåndskjøpt billett for å komme inn. Ingen billetter vil bli solgt på kampdagen. Dette i motsetning til en tilsvarende kamp mot Manchester City fire dager senere, hvor man kan betale ved inngangen. Det skulle si noe om Liverpools popularitet i den walisiske byen.

Liverpool har for øvrig mottatt nye 496 billetter til denne kampen 15.juli, og disse selges nå fortløpende fra billettkontoret på Anfield.

Wigan har fått akseptert Heskey-bud
Birmingham har akseptert et bud fra Wigan på £5.5M for tidligere Liverpool-spiss Emile Heskey. Det er dermed alt som tyder på at den store spissen blir å finne i Premier League også kommende sesong.

Hamann snart klar for City
Lokalavisen i Manchester, Manchester Evening News, siterer i dag City-manager Stuart Pearce på at forhandlingene med Dietmar Hamann nå har kommet svært langt.

- Forhåpentligvis blir han klar for oss om meget kort tid, siteres Pearce.