Avgjørelse om Kuyt nærmer seg

Liverpool vil fortsette forhandlinger med Feyenoord i dag, i håp om ha spilleren med i troppen mot Sheffield U til lørdag. Chelsea forhører seg om Riise. Mellor håper på spilletid.

Viktig transferdøgn
Liverpool Echo skriver i dag at man forventer at en avgjørelse vedrørende om Liverpool greier å sikre seg Dirk Kuyt vil skje i løpet av de nærmeste 24 timene.  Echo skriver at partene i dag vil fortsette forhandlinger som kan være helt avgjørende for om Rafael Benitez greier å sikre seg spilleren han har jaktet på i to sesonger.

Liverpool skal tidligere ha lagt inn et bud på £8M, samt gjøre Jan Kromkamp tilgjengelig til å gå andre veien, men Feyenoord skal standhaftig ha forlangt £10M.  Etter det vi forstår er man ikke uvillig til å akseptere det på Anfield, men det har vært uenighet hvordan betalingen skal deles opp.

Dirk Kuyt skal ha gjort det helt klart for Feyenoord at han ønsker å gå til Liverpool, og representanter for spilleren og LFC skal være enig om en avtale.  De røde vil nå håpe at man kan greie å gjennomføre en handel tidsnok til at angriperen er med i troppen mot Sheffield United på lørdag.

Det synes som om Liverpool nå er svært nære på å hente inn den angriperen som har vært øverst på managerens ønskeliste, og at de nærmeste timene vil være vesentlige i forhold om at alt kan sluttføres slik man tror og håper på Merseyside.


Chelsea sjekker Riise
Liverpool Echo skriver også i dag at Chelsea har kommet med en uformell henvendelse angående John Arne Riise, men at Liverpool ikke har mottatt noe bud fra Stamford Bridge.  Det er usikkert om dette er et ledd i å få Arsenal til å selge Ashley Cole, eller om man genuint vurderer nordmannen som et alternativ for venstrebackplassen.

Riise skrev nylig under en avtale som binder ham til Anfield fram til 2009 og Chelsea må betale dyrt dersom man eventuelt skal kunne sikre seg 25-åringen.



Mellor håper på kamptrening
Neil Mellor er med i troppen til kveldens kamp mot Lincoln.  Til nettstedet The Liverpool Way sier angriperen at han nå endelig er tilbake i full trening etter problemer med begge knærne, og at han håper å kunne få noen minutter som innbytter.

- Jeg er endelig tilbake i trening og håper å kunne være involvert mot Lincoln.  Jeg har funnet nettmaskene under trening og nå håper jeg at jeg kan få ytterligere et løft ved å gjøre det i kamper, forklarer Mellor.

Toppscoreren på reservelaget gjennom flere sesonger forteller at seiersmålet i sluttminuttene på Anfield, i 2004, har vært viktig for ham i veien tilbake.

- Det målet betydde virkelig mye for meg, og det har hjulpet meg til å holde meg i gang og sørge for at jeg igjen er kampklar.