Avgjørelse om Riise til søndag

Det norske landslaget har ennå ikke gitt opp å få John Arne Riise frisk til å spille for Norge. Snarlig gjensyn med Jan Kromkamp. Besian Idrizaj på landslag.

Riise neppe klar
Ikke uventet sier den norske landslagslegen Thor Einar Andersen til VG at John Arne Riise neppe blir frisk til onsdagens kamp mot Moldova.  Liverpool har hele tiden hevdet at venstrebacken ikke vil være aktuell til Norges EM-kamper etter ankelskaden han pådro seg i ligaåpningen mot Sheffield U.  Rafael Benitez ble rasende da Åge Hareide først kalte inn Riise, men lot senere venstrebacken bli igjen på Merseyside for behandling.

- Vi har fortsatt et berettiget håp, men jeg må vel kunne si at sjansen for at han blir klar ikke er stor, sier landslagslegen.  – Vi har en veldig god dialog, og jeg stoler fullt og helt på de rapportene vi får fra England.  Jeg har fått oversendt røntgenbilde i etterkant av skaden og er godt oppdatert.

- Søndag morgen må vi få en avklaring, sier Åge Hareide på spørsmålet om når en endelig avgjørelse vil bli tatt.


Mot Kromkamp & Co
Liverpool starter gruppespillet i Champions League mot PSV Einhoven i Nederland tirsdag 12.september.  På den andre siden av banen kan man komme til å finne Jan Kromkamp, som altså fullførte en overgang til de nederlandske mesterne i går.  Vladimir Smicer spiller som tidligere nevnt på en av de andre motstanderne i gruppespillet, nemlig Bordeux.


Idrizaj for U21
Besian Idrizaj, fra Liverpools reservelag, er tatt inn i den østerriske U21-troppen til den kommende landskampen mot Italia.