Bare Gerrard starter for England

Englands landlagssjef bekrefter at Neville er skadefri og kommer til å spille i morgen. Treningskamp direkte på DSF. Partridge skrev under for Rotherham.

Steven Gerrard blir sentral mot Portugal i morgenSteven Gerrard blir sannsynligvis den eneste av våre som starter i morgendagens kamp mot Portugal. På dagens trening var Gary Neville tilbake for fullt. Også Frank Lampard trente som normalt etter å slitt med ankelproblemer i går. Dermed har Svennis helt skadefri troppen å velge fra foran den viktige kvartfinalekampen. Svensken bekreftet at Neville vil spille – noe som utelukker Carragher fra startoppstillingen.

Det er igjen ventet at Owen Hargeaves vil bekle en defensiv midtbanerolle og at Gerrard og Lampard skal gli inn i mer offensive roller. Den oppstillingen fungerte ikke spesielt bra mot Ecuador, hvor Rooney altfor ofte ble altfor alene på topp, og ballen gikk altfor sent. England sliter med å finne den perfekte balansen og mange mener Stevie G bør skyves enda lengre frem og ligge som hengende spiss bak Rooney.

Peter Crouch må trolig starte på benken igjen.

England trente i da med lukket tak på AufSchalke Arena. Taket vil også være lukket i morgen og temperaturen trolig et par grader lavere enn under de tidligere englandskampene.

Treningskamp på TV
Den tyske fjernsynskanalen DSF kommer til å sende treningskampen mot FSV Mainz 05. Kampen spilles 4. august klokken 20.00. Kampen avslutter Liverpools treningsleir i Sveits og blir den første kampen hvor også spillerne som har deltatt i VM kommer til å bli introduserte for fullt. Oppkjøringen starter 15. juli med treningskamp i Wales mot Wrexham. Før avreise til kontinentet skal de også besøke Crewe.

Partridge til Rotherham
Richie Partridge skrev i dag under en toårskontrakt med League One-laget Rotherham. 25-åringen med fortid på Anfield spilte forrige sesong i Sheffield Wednesday.