Barnes mener at Liverpool er nest best

Den tidligere Liverpool-spilleren John Barnes mener at Liverpool nå fremstår som Englands nest beste lag. Bedre enn Manchester United og Arsenal.

Liverpool-legenden John Barnes mener at Liverpool nå er det nest beste laget i England. Den tidligere storspilleren anser Rafael Benitez sitt mannskap for å være bedre enn både Manchester United og Arsenal, selv om han sier til Sky Sports sitt nettsted at de røde fortsatt har litt igjen før de er på nivå med Chelsea.

Etter 11 kamper på rad i ligaen uten tap er Liverpool fortsatt bak Manchester United på tabellen, men Barnes mener det kun er et tidsspørsmål før det blir forandringer på det. Han sier også at Chelseas fremganger har hjulpet Benitez sin revolusjon på Anfield.

- Chelseas fremganger har vært et større slag i ansiktet på Manchester United og Arsenal. De to klubbene hadde monopol på ligatittelen i noen år, men deres selvtillit ser ut til å ha fått en knekk på grunn av Chelseas inntreden som det beste laget. Liverpool har ikke hatt kvalitetene til å utfordre Chelsea, Manchester United og Arsenal de siste to-tre årene. Derfor har heller ikke Chelseas fremganger berørt Liverpool i like stor grad, uttaler Barnes.

- Liverpool er inne i en naturlig progresjon, og tar den tiden som trengs for å komme tilbake til toppen. Jeg tror det er glade dager på Anfield. Mens Chelsea stikker av med gullet, blir ikke Liverpool sett på som seriøse utfordrere, og kan spille flott, avslappet fotball. For tiden er de det nest beste laget i landet.