Barragán skriver under i morgen

Spanske kilder skriver at Antonio Barragán vil bli presentert som Deportivo La Coruna-spiller i morgen. Jerzy Dudek tilbake i landslagsvarmen under ny sjef.

Nettstedet canaldeportivo.com melder at Antonio Barragán skal presenteres som Deportivo La Coruña-spiller i morgen. Han ankommer byen La Coruña i kveld.

Også den spanske sportsavisen AS skriver om saken. De hevder at den medisinske testen og noen få andre detaljer gjenstår, i motsetning til hva La Coruña meldte i forrige uke.

Etter å ha blitt U19-europamester med Spania ser det dermed ut til at den unge spanske høyrebacken forlater Liverpool. Det er over en uke siden Deportivos president bekreftet at avtalen med Liverpool var i boks, og at overgangen ville bli forseglet så snart spilleren var tilbake fra U19-EM i Polen. Barragán vil signere en femårskontrakt med den spanske klubben, og AS antyder at forsvarsspilleren vil ha sin første treningsøkt med klubben kommende fredag.

Det skal allerede ha blitt avtalt en overgangssum på £1.7M mellom klubbene, og Liverpool skal også ha fått med en opsjon på å tilbakekjøp av spilleren fra La Coruna.

Dudek tilbake i landslagsvarmen
Jerzy Dudek fikk ikke være med det polske landslaget til VM i Tyskland, men Polens nye landslagssjef, Leo Beenhakker, ser ut til å ha større tillit til Liverpool-keeperen enn forgjengeren, Pawel Janas. Dudek er i alle fall tilbake i Polens tropp til privatlandskampen mot Danmark onsdag 16.august.