Barragan klar for EM-sluttspill

Antonio Barragan er klar for U19-EM i Polen i slutten av juli, etter at Spania i går slo Tyskland 3-1 i sin siste kvalifiseringskamp. Liverpool-backen spilte igjen hele kampen.

Spania U19 imponerte i går stort ved å slå Tyskland hele 3-1 i sin siste kvalifiseringskamp til U19-EM i Polen. Antonio Barragan spilte igjen hele kampen på høyrebacken for Spania, og har dermed spilt samtlige minutter i de tre kvalifiseringskampene.

Spanjolene er nå favoritter til å vinne sitt tredje U19-EM på fem år. Etter å ha utklasset Sverige med 4-0 og Kypros med 8-1 på hjemmebane i de to første kvalifiseringskampene i gruppe 7, trengte Barragan & Co bare et uavgjort resultat mot Tyskland. Tyskerne vant også mot svenskene og kypriotene, men med mindre margin enn spanjolene.

Spania tok en tidlig ledelse i gårsdagens kamp i Torrevieja, og 1-0 holdt seg til pause. To minutter ut i andre omgang doblet så spanjolene ledelsen. Tyskerne reduserte ikke lenge etterpå, men Spania skjøv all tvil til side ved å gjøre sitt tredje mål drøye ti minutter før slutt. Dermed er Spania å finne i hatten når trekningen for sluttspillet finner sted i Poznan kommende mandag.

Spania vant også U19-EM i 2002 og 2004. Dagens mannskap består stort sett av spillere som nådde finalen i U17-EM for to år siden. Der tapte man mot Frankrike. Et Frankrike som denne gangen ikke nådde sluttspillet.

Sluttspillet i Polen går for øvrig av stabelen i perioden 18.-29. juli.