Barragan nærmer seg Deportivo-overgang

Deportivo La Coruna skal være veldig nær en avtale om å kjøpe Antonio Barragan fra Liverpool. De røde får med en klausul om gjenkjøp av høyrebacken i kontrakten.

Nettstedet til Sky Sports hevder i kveld at Antonio Barragan er veldig nær en overgang til Deportivo La Coruna. Dermed virker det lite sannsynlig at høyrebacken vil inngå i en avtale som bringer Beits-vingen Joaquin til Anfield.

Betis er interessert i Barragan, men spilleren selv skal være mer interessert i å linke opp igjen med sin tidligere trener fra Sevilla-tiden, Joaquin Caparros. Dette ser altså ut til å bli tungen på vektskålen for at han velger Deportivo.

Barragans agent innrømmer at partene er nær ved å komme til enighet om en avtale, og Liverpool skal være klare til å selge den unge og lovende høyrebacken på den betingelsen at man får med en klausul i avtalen med Deportivo om at spanjolen kan kjøpes tilbake dersom han skulle imponere i sin nye klubb.

- Jeg tror vi kan få i stand en avtale i løpet av de neste timene, da avstanden mellom Liverpool og Deportivo ikke er så veldig stor, siteres spillerens agent, Fermin Gutierrez.

- Det vil bli et salg med opsjon på gjenkjøp for den engelske klubben, bekrefter han.