Barragan spiller semifinale i ettermiddag

Antonio Barragan vil høyst sannsynlig være involvert når Spania spiller semifinale i U19-EM mot Østerrike i ettermiddag. Kampen kan følges direkte på Eurosport fra kl 15.30.

Barragan var fast inventar på det spanske laget som var suverene i gruppespillet, og vant gruppe B overlegent med sine 7 poeng. Liverpool-backen spilte alle tre kampene, og starter høyst sannsynlig også dagens semifinale mot toerne i gruppe A, Østerrike.

Etter seire over Tyrkia (5-3) og Skottland (4-0) i de to første kampene var Spania allerede klare for semifinalene før den siste gruppespillkampen mot erkerivalen Portugal. Den endte 1-1, og det holdt altså til gruppeseier samtidig som det sendte portugiserne ut av mesterskapet.

Nå venter Østerrike i semifinalen for spanjolene og den La Coruna-linkede høyrebacken. Kampen spilles på KS Amica Wronki Stadion, og spanjolene er storfavoritter.

Spania-Østerrike er den første semifinalen som spilles i ettermiddag. Den andre, mellom Tsjekkia og Skottland, har avspark først kl. 18.30.