Bekreftet: Mellor utlånt til Wigan

Mellor er utlånt til Wigan for resten av sesongen, men er ikke spilleberettiget når Wigan møter Liverpool.

Både Liverpool FC og Wigan Athletic bekrefter at Neil Mellor skal spille for Wigan på lån resten av sesongen. Mellor er nylig restituert etter inngrep i begge knærne, noe som har holdt han borte fra førstelagsfotballen i nesten ett år. 23-åringen gjorde comeback med reservelaget i januar og har rukket å spille tre kamper og tegne seg på scoringslista to ganger. Forrige sesong scoret han fem mål for førstelaget, inkludert viktige mål mot Arsenal og Olympiakos.

Mellor slutter seg nå til Wigan, som også har de to tidligere Liverpool-spillerne Stephane Henchoz og David Thompson i stallen, men ifølge Premier League-regler kan ikke angriperen spille mot Liverpool når lagene møtes på JJB Stadium 11. februar.

Wigan-manager Paul Jewell var henrykt over nyervervelsen
- Han vil gi oss en ny dimensjon, og gi konkurranse om plassene, noe vi trenger på det nåværende tidspunkt. Neil er en ung angriper som ser etter en sjanse til å vise hva han duger til på dette nivået. Han er sterk og dyktig med et øye for scoringer. Jeg er svært glad for å ha begge på plass, uttaler Jewell til wiganlatics.co.uk etter å ha hentet inn både Neil Mellor og David Thompson i løpet av dagen.