Bellamy erklærte seg ikke skyldig

Craig Bellamy erklærte seg i dag ikke skyldig i overfall av to kvinner på en nattklubb i Cardiff. Det skjedde under en rettshøring i den walisiske hovedstaden.

Craig Bellamy møtte i retten i Cardiff i dag, hvor han benektet å ha overfalt to kvinner på en nattklubb i den walisiske hovedstaden. Den ferske Liverpool-spissen erklærte seg ikke skyldig i overfall på Holly Smith og Sophie Palmer ved nattklubben Number 10 i februar. Det er BBC som melder dette.

Bellamys medtiltalte, 52 år gamle Franklin Lynch fra Barry i Vale of Glamorgen, erklærte seg også ikke skyldig etter tiltalen, som i hans tilfelle lød på overfall av Ms Palmer. Saken vil nå gå til ytterligere rettsbehandling 18.juli.

I løpet av dagens høring, som varte i ett kvarter, måtte de tiltalte kun bekrefte sin identitet og ta stilling til skyldspørsmålet. Bellamy reiste ned fra Liverpool i går kveld, og oppgav sin faste adresse til Rumney i Cardiff.

Bellamys advokat, Matthew de Maid, sa til dommer Mark Layton at hans klient ønsker å bli renvasket. Ingen av de tiltalte behøver å være tilstede når saken gjenopptas i form av en høring 18.juli. Selve rettsaken er foreløpig datofestet til 29.-30.august.