Bellamy forkorter ferien

Craig Bellamy skal være beredt til å avbryte sin bryllupsreise for å gjøre en rask avtale med Liverpool. Avgjørelse om Michael Owen i dag.

Angriper kan bli rød i løpet av uka
Engelske aviser hevder at Craig Bellamy vil reise hjem fra sin bryllupsreise i løpet av uka, kanskje allerede i dag.  Dette ble også antydet av spillerens agent i går.

Waliseren vil ha samtaler med Rafael Benitez, og vil være oppsatt på å overbevise manageren om at han har den innstillingen som Rafa krever.  Det at det er 26-åringens favorittklubb det er snakk om, som er klar for kvalifisering til Champions League og er regjerende FA-Cup mester, gjør at man ikke forventer noen problemer i så måte.  For £6.5M forventes derfor Bellamy å bli Liverpools første bekreftede kjøp i sommer.


Bekreftelse for Owen i dag
Det er ventet at det vil bli endelige bekreftet i dag at Michael Owen har skadet et leddbånd i kneet.  Det vil gjøre at England og Sven-Göran Eriksson vil ha enda mindre dekning på spissplassene.  Til 1/8 finalen mot Equador kan det medføre at Peter Crouch vil være partner til Wayne Rooney på topp, eller at man velger å spille med fem på midtbanen og med Steven Gerrard i en mer fremskutt rolle.  Liverpools kaptein fikk 20 minutter i hullet mellom midtbanen og angrepet mot Sverige i går kveld og svarte med å heade inn en flott scoring.