Bellamy fornøyd med seier

Waliseren er nå oppe i fire ligamål og spilte bra sammen med Dirk Kuyt i går. Selv er han storfornøyd med seieren. Oppkjøpsryktene fortsetter.

- Det er alltid fint å score, og jeg er glad for det, men det viktigste var at laget vant, og det var en veldig viktig seier for oss, sa Bellamy etter kampslutt.

- Det var bra å få et tidlig mål. Det var en litt merkelig førsteomgang, men vi spilte bra fotball.

Rafa fornøyd med Bellamy
Rafa Benítez var storfornøyd med Craig Bellamy etter gårsdagens kamp.

- Bellamy var fantastisk, og jeg var glad for å se han score to mål. Han skapte allslags problem for Wigan. Han var veldig bra på torsdagens trening og scoret mange mål, så det var fint å se formen hans mot i går, sa Benitez i går kveld.

- Craig Bellamy i form vil nesten være som en ny spiller for oss.

- Kuyt jobbet veldig bra og skapte rom for Bellamy. Han er en veldig intelligent spiller, sier Rafa.

Liverpool-manageren var også fornøyd med sin kaptein i går.

- Jeg er spesielt fornøyd med Steven Gerrard, som pushar alle til å gi litt ekstra og framstår som en leder, sa Rafa entusiastisk.

- Han tar ansvar, og ber de andre følge han. Nå må de andre følge hans eksempel og gjøre det samme. Tidligere i sesongen mente folk han ikke var på sitt beste, men nå spiller han veldig bra. Med spillere som Gerrard, Carragher og Xabi har vi ledere, og de kan ta oss i rett retning

Sjokkert Jewell
Wigan-manager Paul Jewell var sjokkert etter gårsdagens førsteomgang.

- Vi var helt sjokkert i pausen, for du kan ikke forsvare deg på den måten mot et lag som Liverpool. Liverpool hadde fem sjanser og scoret fire mål i første omgang. Steven Gerrard er en av verdens beste spillere, og at vi ga han så mye rom var latterlig, sier Jewell.

- Vi skapte noen gode sjanser men sløste de alle. Om McCulloch hadde satt sin sjanse hadde det stått 2-1 og vi hadde vært tilbake i kampen, men sånn er det når du ikke tar sjansene dine mot et så godt lag, avsluttet Wigan-manageren.

Oppkjøp fra Dubai?
Søndagspressen i England fortsetter i dag å skrive om Liverpool vil bli kjøpt opp av en investorgruppe fra Dubai. Nærmere bestemt Dubai Holdings som eies av en styrtrik familie i landet. Samtidig holdes også amerikanske George Gillett jr som en varm kandidat til å overta kontrollen på Anfield. Disse to kandidatene har blitt nevnt med stadig større styrke i engelsk presse de siste ukene. Dagens skriverier inneholder imidlertid lite konkret nytt om saken. Årsrapporten til Liverpool F.C. er ventet i løpet av kort tid og vi vil kanskje da få et mye mer reelt bilde av den økonomiske situasjonen i klubben og hva som trengs av investeringer. Årsmøtet avholdes normalt i begynnelsen av januar.

FA-cup trekning kl 16.15
I ettermiddag blir tredje runde i FA cupen trukket. Vi skal følge trekningen her, og det blir spennende å se hvem regjerende mester Liverpool får i første kamp.

Sinama Pongolle scoret det siste målet da Recreativo slo Valencia 2-0 i går kveld. Pongo er utlånt til spansk fotball hele denne sesongen.