Bellamy har aldri vært i bedre form

Craig Bellamy berømmer den pre-season treningen som han har gjennomgått på Melwood. Liverpools nye angriper skal ha nr.17 på ryggen.

Ryktene fra Liverpool forteller om en Craig Bellamy som har vært sylskarp under de første treningsdagene.  Waliseren har imponert med sin fart og målteft, og scoret også under den første treningskampen mot Wrexham sist lørdag.  Nå sier han at han aldri har følt seg bedre trent, og at treningen ledet av Pako Ayesteran har vært enda bedre enn han hadde forventet.

- Hvis jeg skal være ærlig har jeg aldri følt meg i så god fysisk form.  For øyeblikket er jeg i ypperlig slag, men jeg vet at jeg fortsatt kan bli bedre og skal trene mer før alvoret begynner, forteller Bellamy.

- Jeg har virkelig likt meg under pre-season trening så langt, og det har vært veldig annerledes enn hva jeg har vært vant til i andre klubber jeg har spilt for.  Det har vært interessant.  Det lille vi har hatt av spilletrening har vært glimrende.  Det har gått veldig bra og jeg må si at Pako har vært eksepsjonell.

- Jeg gjorde min hjemmelekse og visste hva jeg kunne forvente av treningen før jeg kom hit.  Jeg trodde derfor at det ville bli bra, men det har vært enda bedre enn jeg forventet og håpet på.

- Nå vil jeg bare ta alt som det kommer, fokusere på å gjøre ting riktig, holde meg frisk og virkelig komme i gang for denne klubben.

Slik vi har antydet tidligere vil Craig Bellamy spille med nr.17 på ryggen neste sesong.