Bellamy henrykt over kapteinsvervet

Craig Bellamy er henrykt over å skulle lede Wales som lagkaptein for aller første gang i morgen. Liverbirds Aalesund med bilde-cd og ny nettside.

Craig Bellamy er henrykt over å skulle lede Wales som lagkaptein for aller første gang i EM-kvalifiseringskampen mot Slovakia i morgen.

- Jeg ble litt overrasket, men jeg kan ikke nekte for at dette er noe jeg alltid har ønsket skulle skje. Jeg er veldig opprømt og glad for dette, sier 27-åringen til engelsk presse i dag.

- Jeg må si det står stor respekt av avgjørelsen til John Toshack. Både han og jeg visste at denne avgjørelsen ville skape mye støy, og det var en modig avgjørelse av sjefen. Det faktum får meg til å sette ekstra stor pris på det han har gjort for meg. Han visste at media ville kjøre han hardt på denne utnevnelsen, og at det ville føre til ekstra oppmerksomhet.

- Jeg forventet de negative reaksjonene til media. Jeg har etter hvert blitt vant med slikt, selv om det også har vært dratt frem et par positive ting.

- Jeg har vært kaptein for Wales U-15, U-16, U-17 og U-21, så jeg har vært kaptein for aldersbestemte landslag gjennom hele min karriere. Men dette er altså første gang jeg er det på seniornivå, og det har hele tiden vært en ambisjon og et mål jeg har hatt. Jeg tror det er få som skjønner hvordan det føles å være kaptein for et landslag. Jeg vil lede laget i en eller to kamper nå, og det er noe jeg vil huske for resten av livet, avslutter Liverpool-spissen.  

Bilde-cd fra Ålesund
Bildene fra sommerens legendekamp mellom Liverpool og Norge er nå klare. Liverbirds Aalesund har gitt ut en cd med mange godbiter det kan være verdt å få med seg i bildesamlingen.

- Her finner man bilder fra Liverpool landet på Vigra til Gerry Marsden stod på scena på Rådhusplassen, opplyser Bertil Holen i Liverbirds Aalesund.

Alle som ønsker å bestille cd-en kan gjøre det fra Liverbirds Aalesund sine nettsider

Holen opplyser også at Liverbirds Aalesund har skaffet seg et nytt domene, som skal være klart i løpet av 24 timer: www.liverbirdsaalesund.com.