Bellamy henrykt over nettkjenning

Craig Bellamy er både glad og lettet etter å funnet veien til nettmaskene igjen. Luis Garcia vil ta mer ansvar. Speidere følger Hamsik.

Craig Bellamy er overlykkelig etter at han i går fant veien til nettmaskene igjen. Det skjedde da han gjorde kampens tredje mål da Wales slo Liechtenstein 4-0 i en privatlandskamp i Wrexham. Og igjen var Bellamy kaptein for sitt land, etter at Ryan Giggs måtte kaste inn håndkledet i siste time etter at han hadde fått en smell i ankelen.

Liverpool-spissen var involvert i to av de andre målene i går kveld også, i tillegg til hans egen nettkjenning. Han utnyttet sin fart til fulle, og terroriserte Liechtenstein-forsvaret så å si hele kvelden.

- Jeg er henrykt over scoringen. Jeg traff innsiden av stolpen tidlig i kampen, og ballen spratt ut på banen igjen, og da trodde jeg det skulle bli en slik kamp der jeg ikke hadde marginene med meg igjen. Men jeg var heldig som skjøt via tverrliggeren og inn på scoringen, og lykken snudde forhåpentligvis i det øyeblikket, uttalte Bellamy til Sky Sports 1 etter kampen.

Det vanket da også skryt til Bellamy fra landslagssjef John Toshack etter den komfortable seieren.

- Craig spilte ypperlig. Hans fart skapte store problemer for Liechtenstein, og han skapte et halvt dusin sjanser med sine løpe og gode innlegg. Han hadde en utmerket kamp. Han var uegoistisk og stod på hele kvelden. Nå har han spilt tre gode kamper på rad for oss, og jeg tror han drar tilbake til Liverpool med stor selvtillit.

- Vi må avlaste Gerrard
Hamstring-skadde Luis Garcia uttaler i dag at han og hans lagkamerater i Liverpool må prøve å ta mer ansvar, for å lette byrden på kaptein Steven Gerrards skuldre. I likhet med Jamie Carragher og Jose Reina, mener nå også Garcia at hovedmålet må være å kvalifisere seg til neste års Champions League.

- Vi må være realister, og det er nesten umulig å vinne tittelen for oss nå. Vi er 14 poeng bak Manchester United og 11 bak Chelsea, og det er for mye. Vi har også tapt våre innbyrdes oppgjør mot dem. Akkurat nå forblir førsteplassen en fjern drøm, og vi konsentrerer oss om å komme blant de fire beste. Folk fokuserer for mye på Gerrard. De bør huske at han bare er et menneske han også, og alle må nå støtte han, siteres Garcia.

Hamsik smigret
Brescias slovakiske spiss Marek Hamsik har den siste tiden blitt linket til både Chelsea, Liverpool og Manchester United, i tillegg til Barcelona, Real Madrid, AC Milan og Inter. Tenåringen har storspilt for sin italienske klubb i Serie B, og speidere fra en rekke klubber følger nå utviklingen hans med argusøyne.

- Selvsagt er jeg fornøyd med at speidere fra en rekke klubber kommer og ser på meg. Men at speidere ser meg spille, betyr jo egentlig ingenting, uttaler Hamsik til skysports.com.

Brescia skal ha satt en prislapp på 8 millioner euro (£5.3M) på 19-åringen.