Bellamy misfornøyd med byttet

Craig Bellamy likte ikke å bli byttet ut ett kvarter før slutt, etter en god kamp mot Galatasaray i går kveld. Rafa med ros til Fowler. Pongolle vil ikke hjem.

Det hjalp ikke at Robbie Fowler gjorde sine to første mål i Champions League for Liverpool i går kveld. De for anledningen helhvite tapte den betydningsløse siste gruppespillkampen mot Galatasaray på Atatürk stadion, etter at forsvarstabber av Xabi Alonso og John Arne Riise hadde spolert kvelden for et reservepreget mannskap.

Selv om Liverpool er videre som gruppevinnere, venter sterk motstand i 1/8-finalen. Fire av de potensielle motstanderne er klare, og heter: Barcelona, Roma, Inter Milan og Real Madrid. Blir Arsenal og Manchester United nummer to i sine grupper i kveld, er det kun AEK Athen eller Lille som kan føyes til listen. Dersom The Gunners eller United ikke havner på andreplass er også Celtic/Benfica og Porto/CSKA Moskva mulige motstandere.

Misfornøyd Bellamy
Craig Bellamy skal tydelig ha demonstrert at han var misfornøyd med å bli tatt av banen ett kvarter før slutt mot Galatasaray, etter å ha spilt en god kamp.

- Jeg ønsker å se at mine spillere gjør det bra ute på banen, men de må også forstå at det er lagkamerater som sitter på benken og venter på å komme innpå. Jeg har ingen problemer med Bellamys reaksjon. Han ønsket å spille 90 minutter, men jeg vurderte det slik at jeg ønsket å benytte en spiss til, og bestemte meg for å sende innpå Crouch, forklarer manager Benitez.

Rafa benytter ellers anledningen til å skryte av tomålsscorer Fowler, som nå står bokført med fire mål på et fåtall kamper for klubben denne sesongen.

- Det er alltid viktig for en spiss å score. Robbie spilte bra i går kveld, og kom stadig til gode posisjoner inne i feltet. Det var også planen. Han er god til dette, og han er en meget god avslutter, sier spanjolen til Liverpool Daily Post.

Pongolle ønsker å fortsette i Spania
Florent Sinama-Pongolle uttalte i går at han helst ikke ønsker å returnere til Liverpool. Den unge franskmannen sier at han håper å fortsette karrieren i utlånsklubben Recreativo Huelva.

- Jeg er ikke i tvil om hva jeg selv ønsker. Jeg ønsker ikke å dra tilbake til Liverpool. I Spania har jeg funnet den fotballen som tiltaler meg mest. Alt går bra for meg her, og livet i Spania er kjempeflott. Likeså kvaliteten på fotballen, sier han til RMC.

Sinama-Pongolle har allerede gjort fem mål i La Liga denne sesongen, og sikter seg nå inn på ny La Liga-rekord for Recreativo. Det høyeste antallet mål en enkeltspiller har gjort for klubben i den spanske toppdivisjonen er 10 på en sesong.