Bellamy scoret for Wales

Craig Bellamy scoret og var delaktig i to mål da Wales vant mot Liechtenstein. Steven Gerrard på høyrekanten mot Nederland. Carson holdt nullen for England U21.

Craig Bellamy spilte en ny god landskamp og var banens beste spiller da Wales slo Liechtenstein enkelt 4-0 i en treningskamp tidligere i kveld. Kapteinen var toneangivende fra start og var svært nær scoring etter 13 minutter da han skjøt via keeper og innsiden av stolpen. Jason Koumas scoret de to første målene. Begge fra langt holdt. Bellamy var involvert i det ene målet da han dro i gang angrepet på venstrekanten og la tilbake før ballen ble spilt i beina på Koumas. Etter å ha vært nær målkjenning flere ganger selv, lyktes det endelig for Liverpoolspissen etter 77 minutter. Han spiller vegg, mottar ballen igjen inne i 16-meteren og skyter raskt. Kula går via tverrligger og i mål. Rett før slutt bruker han igjen farten, går til dødlinjen og legger inn til Lewellyn som scorer sikkert. Ny god landskamp av Bellamy – som forhåpentligvis klarer og overføre noe av dette til den røde trøya når Liverpool skal ut i ny bortekamp til helga.

Carson holdt nullen
Utlånte Scott Carson hadde ikke altfor mye å gjøre da England vant helt fortjent 1-0 borte mot Nederland i en U-21 landskamp. Sammy Lees gutter var best i det meste og kunne ha vunnet mer i Alkmaar. Arsenals Justin Hoyte scoret kampens eneste mål da han snappet opp ballen etter at keeper hadde skudd i en medspiller på utspark. Et enkelt mål, men likevel sterk seier mot et lag som blir regnet som et av de beste i Europa.