Bellamy skriver under i ettermiddag

Liverpool Echo melder at Craig Bellamy skriver under sin Liverpool-kontrakt i ettermiddag, før han returnerer til Hellas for å fortsette ferien. Eriksson vil benytte Gerrard i angrepet.

Liverpool Echo bekrefter at Craig Bellamy vil skrive under for Liverpool FC i dag. Waliseren holdt som kjent samtaler med Liverpool-ledelsen og gjennomgikk den medisinske testen i går kveld. Dersom resultatene av sistnevnte er greie, vil han slutte seg til de røde i en overgang i regionen £6M.

Bellamy returnerte til Melwood i formiddag for å ordne de siste formalitetene rundt overgangen, og planen er at han skal skrive under kontrakten med sin nye klubb før han returnerer til Hellas for å fortsette ferien i kveld.

Rafael Benitez skal ikke frykte at Bellamys frynsete rykte skal skape problemer på Anfield, etter at 26-åringen svarte tilfredstillende på alle hans spørsmål i går. Bellamys iver etter å skrive under for Liverpool skal ha talt i hans favør, og han avslo en ny avtale i Blackburn som ville ha gitt han langt bedre lønn enn han får i Liverpool.

Chris Bascombe i Liverpool Echo mener at Bellamy, Robbie Fowler og Peter Crouch vil gi et mer balansert Liverpool-angrep. Han skriver også at Benitez fortsatt jakter Dirk Kuyt, men at en overgang for nederlenderen er fullstendig avhengig av at Liverpool skaffer til veie mer penger enn de har nå, før transferdeadline.

Eriksson tror Gerrard kan gi angrepet støtte
Sven Göran Eriksson har fått mye pepper for å ha tatt med for få spisser til VM etter at Michael Owen ble skadet. Svensken hevder imidlertid at Wayne Rooney og Englands målfarlige midtbanespillere vil bidra til at engelskmennene vil gjøre det bra i mesterskapet. Han sikter da i første rekke til karer som Joe Cole, Steven Gerrard og Frank Lampard.

- Jeg er ikke bekymret over situasjonen, ettersom Rooney bare blir bedre og bedre. Det betyr mye for oss. Vi har også midtbanespillere som kan spille som hengende spisser, ettersom de har gjort dette for klubbene sine. Joe Cole har gjort det av og til, og Steven Gerrard har gjort det ofte, påpeker svensken overfor engelsk presse.

- Jeg synes vi har bra dekning i angrepet også uten Michael Owen. Jeg er sikker på det. Det var jo Joe Cole og Steven Gerrard som gjorde målene våre mot Sverige, og de kan lett gjøre Owens jobb. Men vi håper å unngå flere skader på spissene våre, legger han til.