Bellamy uaktuell i kveld

Craig Bellamy er ikke med i Liverpools tropp til kveldens kamp mot Portsmouth. Benitez avfeier rykter om at han vil bytte bort waliseren med Jermain Defoe.

Rafael Benitez tror en stor bør blir lettet fra Craig Bellamys skuldre når den mye omtalte rettsaken i Cardiff er over. Manageren håper at det kan bli satt sluttstrek for saken i løpet av dagen i dag.

Liverpool Echo skriver at den walisiske spissen ikke vil være med i troppen til kveldens kamp mot Portsmouth. Benitez tror at tiltalen for overfall har påvirket Bellamys form, og har tatt mye av fokus bort fra fotballen for han.

- Craig kommer ikke til å spille mot Portsmouth. Han er ikke tilgjengelig for spill på grunn av at han måtte møte i retten igjen i dag også, bekrefter manageren.

- Vi prøvde å hente han tilbake i tide, men det er åpenbart at han ikke vil være 100% i form til å spille Premier League-fotball verken fysisk eller mentalt etter rettsaken. Vi behøvde han i vår forrige kamp, men man kunne se at han ikke var fokusert. Han har ikke klart å sove skikkelig, forteller spanjolen.

- Både vi og Craig selv ser nå frem til at han kan begynne å konsentrere seg fullt og helt om fotballen igjen. Det har ikke vært lett for han med denne distraksjonen som rettsaken har vært. Det er spesielt vanskelig å håndtere slikt når du er knyttet til en stor klubb som Liverpool. Vi har vært under press på grunn av borteresultatene våre, og dette har trolig lagt sten til byrden for Craig.

Echo tilbakeviser Bellamy/Defoe-bytte
Chris Bascombe skriver ellers i dagens Liverpool Echo at ryktene om at Liverpool vil bytte bort Craig Bellamy med Jermain Defoe ikke stemmer. Likedan avfeier han rykter om at de røde skal forberede et bud på £10M for Chelseas Shaun Wright-Phillips.

- Det finnes ikke ett fnugg av sannhet i disse ryktene, sier Rafael Benitez til lokalavisen.