Benítez krever mer av Gerrard

Rafael Benítez mener kapteinen må ta mer ansvar. Crouch tror på flere mål fra Stevie G. Kuyt og Crouch fornøyd med samarbeidet. Billettinfo Charlton.

Steven Gerrard spilte i sin favorittposisjon, sentralt på midtbanen, mot PSV Eindhoven, og Liverpool-kapteinen viste fram mer av det vi vet han kan. Det var en sterk kontrast til de ordinære opptredenene 26-åringen har hatt i en rolle ute på høyrekanten. I det 65. minutt tegnet Gerrard seg også på scoringslista, etter et flott løp og kontant avslutning. Det var faktisk kun hans andre mål på 20 kamper denne sesongen.  Trolig får Steven Gerrard flere kamper sentralt nå, med Sissoko ute i lang tid og et fryktet avbrekk for Xabi Alonso. Men Rafael Benítez vil også kreve mer av ham i den rollen.
- Det er klart at han må ta mer ansvar på midtbanen med Momo Sissoko og Xabi Alonso skadet.

- Han må ta det ansvaret og si: ” jeg er her, gi meg ballen og jeg skal score.” Nå håper vi på alt dette fra kapteinen vår.

- Det er klart vi kommer til å være uten Xabi og Momo, to annerledes spillere enn Stevie.

- Nå har vi Bolo Zenden på midten, en spiller som kan holde posisjonen sin, spille ballen og komme i støtte.

- Men i Stevie har vi en spiller som kan komme inn i feltet og score mål. Det er noe vi må ha fra midtbanespillerne våre.

Crouch forventer flere mål fra Stevie G
Peter Crouch tror at det å spille sentralt vil inspirere Gerrard til å score enda flere mål.
- Han er en spiller i toppklasse. Det var bare snakk om tid før han fant veien til nettmaskene. Han ha bevist det nå, sier Crouch, som scoret det andre målet i 2-0-seieren.

- Han er en drivende kraft, og jeg tror at når han går framover som han gjorde i går og bidrar til sluttproduktet, så er han mesterlig.

- Selvsagt når han spiller sentralt, så liker han å involvere seg mer. Når han er ute på høyre, så kan han bli en smule anonym.

- Han er så tilpass i midten, men han er en så god spiller at han kan spille på høyre og likevel være banens beste spiller.

- Manageren plasserer ham hvor han synes at han passer, men med Xabi skadet og Momo ute, så har vi ikke mange (sentrale midtbanespillere) igjen. Jeg er sikker på at han får flere sjanser i favorittrollen.

Crouch og Kuyt fornøyd med samarbeidet
Dirk Kuyt headet ballen nydelig videre til Peter Crouch i forkant av den siste scoringen. Crouch kunne enkelt sette ballen i mål med pannebrasken. Nederlenderen har stor tro på samarbeidet med Crouch.
- Jeg synes at vi har scoret mange mål allerede så tidlig i sesongen, uttaler Kuyt.

- Vi har gjort det bra, og den andre scoringen var et flott mål, og det var god forståelse mellom oss.

- Mot Reading scoret vi på nesten samme måte. Det er bra, og det blir bedre og bedre.

Crouch må si seg enig med sin spisspartner.
- Jeg liker selvsagt å spille med Kuyt. Han er en god spiller, og han liker å komme dypt ned i banen og få med andre i spillet. Det er et fruktbart samarbeid.

- Uansett når vi har spilt sammen, har vi begge scoret. Det ser ut til å fungere bra.

- Jeg liker å spille høyt opp i banen, men jeg synes vi til tider kombinerte bra mot PSV.

Billettinfo Charlton
Liverpool FC har mottatt 2963 til oppgjøret på The Valley lørdag 16.desember kl. 13:45. Disse selges til sesongkortinnehavere som kan dokumentere mer enn to, fire eller åtte bortekamper i Premier League forrige sesong. Billettpriser: £25 for voksen, £25 for honnør, £15 for barn (under 16 år). Billettsalget starter 20.november.