Benitez hyller Kewell

Rafa roste målscorer Harry Kewell opp i skyene etter han ble matchvinner mot Tottenham i dag. Første scoring for Kewell på Anfield siden november 2003.

Dagens 3-poenger ble en lang økt etter Harry Kewells kjempescoring etter 59 minutters spill. Han klemte inn et innlegg fra Finnan på hel volley og sendte The Kop i ekstase med sitt første mål på Anfield på over to år. Han siste scoring på eget gress skriver seg fra november 2003 da han nettet mot Birmingham.

- Hvis du vinner 1-0, er det nettopp et slikt mål man ønsker å vinne med slo Rafa fast ovenfor pressen etter kampen. Han fortsatte: - For Harry var det viktig å score foran The Kop etter alle problemene han har hatt.

- Harry trener bra for tiden og har ikke merket noe til de plagene han tidligere har hatt i forhold til skaden sin. Etter min mening spiller han nå opp i mot det nivået han hadde før skadene slo til.

Om kampen sier manageren: - Dette var første og fremst en viktig seier. Det var en vanskelig kamp mot et godt lag. De hadde mye av ballen og hadde en kjempesjanse i begynnelsen av andre omgang.

- Vi spilte ikke fantastisk i dag. Men laget har modnet og klarer dermed å vinne denne type kamper. Igjen viste vi god arbeidsmoral som lag, avslutter managen.