Benitez var fornøyd med spillet

Etter en kamp hvor Arjen Robbens skuespill tok det meste av fokuset, var Liverpools manager fornøyd med spillet, men ikke med uttellingen. Jamie Redknapp fordømmer Robben.

Sett bort i fra Robbens teatralske juksemakeri og de to forsvarstabbene som førte til Chelseas scoringer i går ettermiddag, har Rafael Benitez etter kampen sagt seg fornøyd med sitt lags innsats. John Arne Riises sviktende markering av William Gallas og Stephen Warnocks manglende evne til å holde linja ble imidlertid helt utslagsgivende.

- Vi skapte sjanser i første omgang, og kontrollerte mye av det som foregikk. Men vi gjorde en tabbe på den corneren, og etter det kunne Chelsea spille på den måten de liker å spille på, med kontringsangrep. Sjansene de fikk i andre omgang kom som en følge av at vi måtte presse fremover, slo spanjolen fast.

- Det er sant at vi må gjøre flere mål, ettersom vi skaper mange sjanser og statistikken viser at vi spiller godt i angrep. Jeg var fornøyd med vårt spill i første omgang. På den første scoringen deres er problemet at de vinner hodeduellen. Vi skulle ha stoppet den ballen. På det andre målet ligger nok Stephen Warnock litt for dypt, la han til.

- Jeg bekymrer meg ikke for ligatabellen. Jeg lover dere, alt jeg tenker på er Liverpools neste kamp. Jeg er ikke bekymret over andre ting.

Liverpool på tredjeplass er nå hele 21 poeng bak rivalene fra London, men har som kjent to kamper til gode. Manchester United på andreplass er 15 poeng bak Chelsea.

- Etter førsteomgangen var det vanskelig å fastslå hvem av lagene som var serielederen, mente Liverpool-manageren.

Om situasjonen der Arjen Robben sørger for å fremprovosere det røde kortet til Jose Reina, utdyper Benitez: - Dommeren må se situasjonen. Egentlig er det ingenting som skjer. Jeg har ikke snakket med dommeren om det, men jeg pratet med fjerdedommeren og sa at jeg var overrasket over dommerens avgjørelse. Jeg skjønner ikke hvordan de håndhever reglementet. Du kan sparke en spiller hele kampen og slippe unna med et gult kort, men dersom du tar på ansiktet til en annen spiller blir du utestengt i tre kamper. Kanskje burde Reina ha kastet seg overende da Gallas var borti han i ansiktet like etter at Robben gikk i bakken? Hvilken type spiller er du når du med vilje får en kollega utestengt i tre kamper?

Redknapp kritiserer også Robben
Tidligere Liverpool-kaptein Jamie Redknapp støtter Rafael Benitez i fordømmingen av Arjen Robben. Den tidligere midtbanespilleren mener at nederlenderen har gjort seg skyldig i skuespill av verste sort.

- Hadde jeg vært dommer hadde jeg gitt Arjen Robben gult kort for filming, når han gjør noe så dumt. For meg var situasjonen ingenting. Å kaste seg ned på den måten der er feigt, og jeg er sikker på at Robben kommer til å skjemmes over oppførselen sin i ettertid, uttalte Redknapp på Sky Sports etter kampslutt.

- Av og til viser Robben blendende ting på banen, som vi ønsker å se, og slik sett er han en flott spiller å se i aksjon. Men skuespill av den typen der ønsker vi slett ikke å se, la han til.

Fornøyd Mourinho
Jose Mourinho nektet å kommentere Benitez sine harde ord rettet mot Arjen Robben etter kampen.

- Jeg er veldig glad. Jeg bryr meg ikke om hva Rafael Benitez sa om Robben. Han kan si hva han vil, men noen ganger sier vi ting uten å tenke når vi taper. Vi har bevist at vi er det beste laget i landet. Vi er akkurat ferdige med en stor kamp, der vi spilte bra og burde ha vunnet 3-0 eller 4-0. Det som betyr noe er å vinne ligaen igjen, og vi er i en veldig god posisjon nå. Vi trenger bare åtte seire til. Vi har bare tapt en av de siste ni kampene mot Liverpool, uttalte portugiseren

- Dette var en kamp hvor mine spillere ønsket veldig sterkt å vinne. De prøvde ikke å bevise noe, bare å vinne. Dette er den type resultat som får alle til å innse hvorfor vi er mestere, og er nær ved å bli det igjen. Jeg tror ikke vi vil tape fem kamper.

- Dersom du scorer først mot Liverpool, vet du at alt ligger til rette for å gjøre hva vi gjorde mot dem på Anfield og i dag. Kampen var jevn frem til den første scoringen. De startet bra, men etter scoringen var det vi som styrte kampen. Vi gjorde ett mål til i første omgang, men det var offside. Vi vet at når vi leder har vi store sjanser til å vinne kampen mot dem. Når de får forsvare seg når resultatet ikke taler mot dem, er de fantastiske og gjør det veldig bra. Det er poenget. Champions League kampene er spesielle, og de kampene ble det ikke gjort mål. Vi spilte dårlig i de kampene. I andre omgang i dag hadde vi også en scoring feilaktig annulert, sa Chelsea-manageren.

City-billetter på general sale
Klokken 09.30 i dag går de resterende billettene til Liverpools hjemmekamp mot Manchester City på ordinært salg. Liverpool FC melder at de har veldig få billetter igjen til kampen, og det blir derfor ikke lagt ut noen billetter til salg online på internett denne gangen. For å få fatt i de få billettene som er igjen, må man derfor prøve å komme igjennom på telefon til billettkontoret.