Best hjemme siden 1991

Dersom Liverpool unngår tap mot Watford i morgen vil man tangere 26 hjemmekamper uten tap i ligaen.

Best siden Dalglish
Sist Liverpool tapte i Premier League var mot Chelsea i oktober forrige sesong.  Etter det har man spilt 25 ligakamper foran The Kop, hvorav 21 er vunnet og fire er spilt uavgjort, skriver Liverpool Echo.  Dersom mannskapet til Rafa Benitez unngår tap mot Watford i morgen vil man ha tangert 26 kamper uten nederlag, som skriver seg fra november 1989 til mars 1991.  Det betyr i klartekst at Rafael Benitez har greid det som managere som Souness, Evans og Houllier prøvde å skape, nemlig at Anfield igjen skulle virke som et uinntakelig fort.

- Dette er en bra statistikk, men jeg sier alltid at man skal vinne kampene først så kan vi kanskje analysere og være glade etterpå, er kommentaren fra Rafa Benitez på disse tallene.

- Hva det viser er at vi over lengre tid har spilt bedre, vist større selvtillit og skapte mange sjanser i våre hjemmekamper.  Vi er også sterkere hjemme fordi vi i mange kamper knapt har gitt våre motstandere noen muligheter.  For meg er nå balansen riktig mellom forsvar og angrep, og både laget og troppen er bedre enn tidligere.  Det er imidlertid alltid farlig å se at en kamp er lett på forhånd.

UTSOLGT!!!  (Ledige turer til LFC – Chelsea)
Sabra Sportsreiser har fått en avbestilling på Liverpool – Chelsea, og har noen få ledige plasser til kampen i januar. Disse plassene er nå helt utsolgt. Forstsatt ledige plass til bortekampen mot Aston Villa 17.3 (opphold i Liverpool - buss t/r kamp). Bli med på St. Patricks feiring. Kontakt eventuelt Sabra på: 24149450.