Blackburn v Liverpool flyttes?

Bortekampen på Ewood Park er på samme dato som årsdagen for Hillsborough, og Liverpool ønsker å flytte kampen som går lørdag i påsken.

Liverpool har aldri spilt på 15 april, etter at 96 supportere mistet sine liv på Hillsborough den datoen i 1989.  Denne sesongen er bortekampen mot Blackburn satt opp på lørdag 15.april, som er den første av to kamper i påsken.  

Daglig leder Rick Parry understreker at LFC gjør det de kan for at kampen skal få en ny dato  - Vi ser på muligheten for å flytte kampen, men spørsmålet er å finne en ny dato.  Vi har samarbeidet mye med Blackburn.  Vi prøver å finne den løsningen som passer best midt oppe i alle mulige kamper i Champions League og omkamper i FA-Cupen.  Dette er et ekstra vanskelig år siden sesongen er blitt komprimert for å gi landslaget fire uker til å forberede seg til VM.

- Vi er veldig klar over at dette er en viktig og følsom sak.  Vi har alltid sagt at vi ikke ønsker å spille på denne datoen.  Det ideelle vil være om vi kan greie å finne en ny dato i løpet av de neste dagene.