Blatter hyller Liverpool

I et intervju med Emel Magazine hyller selveste FIFA-presidenten Liverpools evne til aldri å gi opp. Han skryter også av Steven Gerrard. Betis-forsvarer linkes.

I et intervju med Emel Magazine roser FIFA-president Sepp Blatter Liverpools evne til aldri å gi opp, samtidig som han hyller Steven Gerrard. Blatter beskriver Liverpools seier over West Ham i FA-cupfinalen som imponerende, og sier kampen minnet han om det som skjedde i Istanbul for ett år siden.

- Som president for FIFA er det min oppgave å forholde meg nøytral, men jeg er også et menneske og en stor fotballsupporter, og det er ikke tvil om at Steven Gerrards innsats for Liverpool lover bra for Englands sjanser i VM, uttaler Blatter.

- Liverpool har vunnet alt unntatt klubb-VM. Jeg tror de vil få en ny sjanse til det i fremtiden, legger han til.

Melli linkes
Nettstedet til Sky Sports linker i dag Real Betis-forsvareren Melli til Liverpool. Spansk presse hevder at Liverpool følger den unge midtstopperen med argusøyne, etter at Melli imponerte da de to lagene møttes i Champions League sist høst.

Den unge stopperen skal ha fire år igjen av sin kontrakt med Sevilla-klubben. Selv sier spilleren at han er stolt over å bli linket til Liverpool, men hevder at han selv ikke har hørt noe fra Merseyside-klubben.

- En klubb som Liverpool følger alltid med på hva som rører seg i spansk fotball, og jeg husker våre to innbyrdes oppgjør i Champions League. Jeg er glad for interessen, men har ikke hatt kontakt med Liverpool. Dette er en agenda for Betis og min agent, sier Melli selv om saken.

Den snart 22 år gamle spanjolen (født 06.06.1984) kan også brukes som høyreback eller midtbanespiller. Kunstnernavnet hans er avledet av det spanske ordet ”mellizo” som betyr tvilling. Hans tvillingbror er også fotballspiller. Hans egentlige navn er Juan Andreu. Juan Andreu Melli måler 181 cm, og veier 78 kg.