Bli med til Ålesund og Florø

Liverpool legends lander i Ålesund 13. juli og spiller i Florø lørdag 15. juli. Her kan du møte John Barnes, Ian Rush, Bruce Grobbelaar, Phil Neal og alle de andre heltene fra Anfield, samt prate fotball med likesinnede. Sjekk mer info.

Med på lasset har de også Gerry Marsden som foruten konsert vil fremføre sin legendariske fotballsang, ”You’ll Never Walk Alone” før avspark. Det er kun uker igjen. Sjekk her for den siste oppdateringen:


Programmet for Ålesund 13.juli ser slik ut:

NORGE OLD STARS v LIVERPOOL LEGENDS

 

Rådhusplassen vil være åpen hele dagen, blant annet vil det være Unge talenter på scenen på formiddagen.

 

Supportertreff på Rådhusplassen fra kl.14.00.

Liverpoolstemning og salg av enkelte supportereffekter.

Liverpool FC Supporters’ Club er til stede og det blir også besøk av spillere fra Liverpool Legends og Norway Old Stars

 

(Her vil vi gjøre unna autografskriving og fotografering, slik at spillerne kan få nyte konserten seinere på kvelden).

 

Supportertog til Color Line Stadion ca.16.30, ledet an av Brattvåg Trommekorps.

Underholdning på CLS starter kl.17.00. Bl.a. synger Gerry Marsden "You'll never walk alone" for kampstart.

 

Kampstart på Color Line er satt til klokken 18.00.

Straffekonkurranse mellom Stormen, Blåsarane og Tornekrattet i pausen.

 

21.00-01.00 Konsert med Gerry and The Pacemakers med support av Beatle Juice.
Billetter til konserten kan kjøpes på denne linken.

 

Kampbilletter fåes kjøpt på CLS eller www.aafk.no 

 

Det er fortsatt mulighet for å få kjøpt VIP-billetter, der man får møte spillerne etter kampen

 

 


FLORØ:
LIVERPOOL LEGENDS v SK BRANN OLD BOYS

 

Den største Liverpool-happeningen i sommer skjer ikke på Anfield eller andre steder i verden – men på Florø Stadion i Florø. For tredje året på rad legger Liverpool-legender turen til Norges vestligste by. Med John Barnes og Ian Rush på laget mot Brann, og med et flott sosialt program med Liverpool-legendene, er Florø og FotballFlora et ”must” for Liverpool-supportere i sommer.

 

Festivalen FotballFlora i Florø er Liverpool-supportere sitt Mekka på sommerstid. I år kommer du tett på stjerner som John Barnes, Ian Rush, Bruce Grobbelaar, Phil Neal, Rob Jones, Alan Kennedy, Jan Mølby, Ronnie Whelan, David Fairclough og mange flere! Selvsagt ledet av manager Roy Evans! 20 spillere kommer – muligens 21 da Howard Gayle er i ferd med å snakke seg inn på laget!

 

Howard Gayle??? Den første fargede spilleren på Liverpool som gjorde seg bemerket, med et legendarisk innhopp for Kenny Dalglish i semifinalen mot Bayern München i 1981 og var med på å sende de røde til ny finale.

 

Fantastisk Liverpool-program

Programmet under Fotballflora, som går av stabelen 13-16 juli, er intet mindre enn fantastisk.

Legendekampen Liverpool – Brann med Anfield-speaker George Septhon i speakerboksen, er høydepunktet. Brann stiller blant annet med Per Egil Ahlsen, Frithjof Wilborn, Trond Egil Soltvedt og Per Ove Ludvigsen. Eller kanskje ditt høydepunkt blir den etter hvert klassiske blåturen med Barnes & Co til øyperlen Kalvåg med drikke, prat og grillmat.

 

Eller kanskje Sportsman Dinner der legendene forteller historier fra sitt fotballiv og auksjonerer ut legende-effekter (drakter med mer). Eller konserten med Gerry and the Pacemakers – som gjorde You`ll never walk alone til ”vår” sang. DumDum Boys-konserten er også verdt å ta med seg! Og glem ikke å melde på lag til NM i Fotballquiz som arrangeres i Florø i samarbeid med TV2.

 

Opplev guttedrømmen!

Vi som har vært i Florø under disse Liverpool-dagene de to foregående årene, vet hvor fantastisk dette er. Ingen andre Liverpool-supportere i verden er i nærheten av å oppleve legendene så tett på som vi er. Tar du turen til Florø kan du allerede starte å glede deg som et barn! For dette er som en snopebutikk for Liverpool-supportere!

 

Og for en heldig Liverpool-supporter blir selve guttedrømmen: Å spille for Liverpool! For i skrivende stund avsluttes en auksjon på qxl.no der gevinsten er en plass i førsteelleveren til Liverpool i Florø!

 

Se hele programmet på www.fotballflora.no