Bli medlem nr 22100; Vinn tur til Anfield!

Supporterklubben har aldri vært større enn 22099 og er nå bare rundt 100 medlemmer fra å sette ny ”all time high”. Vi markerer dette med å gi bort en tur til Anfield.

Bli medlem i Liverpool FC Supporters' ClubSupporterklubben vokser stadig og er nå i ferd med å sette ny medlemsrekord. Den forrige toppnoteringen stammer fra 1997. Vi stoppet da på 22099 medlemmer. Vi passerer nå 22000 og mangler bare rundt 100 fra å sette ny rekord.

 

Vinn tur til Liverpool

Vi har valgt å gjøre litt ekstra stas på den personen som blir nummer 22100. Dette medlemmet vil få tildelt et reisegavebrev med verdi på kr 6000,- og altså muligheten til å få oppleve Liverpool ”live”.

 

De to som kommer nærmest vil motta en DVD fra Champions League finalen. Ti tilfeldige vil i tillegg motta en liten souvenir fra oss.

 

Slik melder du deg inn

For å melde deg inn i Supporterklubben kan du klikke på denne linken. Fyll ut de nødvendige detaljer og velg kort som betalingsmetode. Velger du giro vil din innmelding ikke være registrert før giroen er sendt deg og betalt. Innmelding av familiemedlemmer vil ikke telle i konkurransen om å bli medlem 22100.

 

Vinnerne offentliggjøres her på hjemmesiden straks vi har vi passerer det magiske tallet.