BLOGGERE søkes

Har du meningers mot, kribler det i skrivehånda etter kamp eller har du bare noe du må få ut? Les mer om hvordan du kan blogge på liverpool.no.

Da vi gjorde en re-design på hjemmesiden vår åpnet vi også for Blogging. Dette ønsker vi å videreutvikle ytterligere.

 

I første omgang er vi ute etter skrivekyndige Bloggere blant dere som har noe på hjertet som dere ønsker å få ut i et litt større forum. Mange av dere bidrar med velskrevne innlegg her på Kopforum nesten hver dag – og ønsker kanskje å gjøre noe mer ut av det?

 

Det har dere mulighet til nå. Fra i dag kan dere sende bidrag til oss på [email protected] og de innleggene som blir prioritert vil fortløpende bli lagt ut. Vi kan på ingen måte garantere at alt stoffet vi mottar blir publisert og redaksjonen forbeholder seg retten til å returnere tilsendte bidrag.

 

Foreløpig vil ikke Bloggen på www.liverpool.no ha alle de samme tekniske finessene som de større avisene har. Skulle dette bli et populært tilbud vil vi imidlertid vurdere å bygge ut også den siden.

 

Bloggene vi mottar blir presentert under samme nick dere bruker på forumet. Innlegg og spørsmål sendes som sagt til [email protected]

 

Blogg on!