Bolo er klar

Boudewijn Zenden klar til å erstatte en savnet Momo Sissoko. Luis Garcia kjemper for spill på Stade Chaban-Dalmas, og ny kontrakt på Anfield.

- Presset er på Bordeaux
Mye er blitt fokusert på at Liverpool vil mangle Steven Gerrard mot Bordeaux, men en som kan bli like mye savnet er Momo Sissoko.  Ifølge manager Rafael Benitez vil Momo ha 80% sjanse til å spille mot franskmennene, og en test i løpet av dagen vil avgjøre om man risikerer midtbaneankeret.  Hvis han må kaste inn håndkleet, innrømmer Benitez at det vil bli et savn.

- Folk vet hvor viktig Momo er i kamper som mot Blackburn, hvor det er en fysisk kamp med mye nærkontakt og mange andreballer, forklarer manageren.

- Vi har ulike kvaliteter på midten nå.  Xabi kan slå pasninger, Steve kan komme seg inn i straffefeltet mens Momo kan vinne ballen.  Det er en slik balanse du er på utkikk etter, og noen ganger legger du mer merke til hvor viktig en spiller er når han ikke spiller.

Dersom Sissoko må kaste inn håndkleet, er det ventet at Bolo Zenden vil danne det sentrale midtbaneparet med Xabi Alonso.  Nederlenderen sier at han er klar til en slik utfordring.

- Steven Gerrard er ikke her, men det er det umulig å gjøre noe med.  Vi har spillere som kan spille i hans posisjoner, enten det er sentralt eller ute på høyresiden.  Jeg tviler ikke på at vi har kvalitet nok i troppen til å dekke opp.  Hvis det blir meg som blir valgt ut, da vil jeg være klar, sier Zenden.

- Dette vil være en meget viktig kamp i gruppe, fortsetter nederlenderen med sort belte i karate.  – Bordeaux må ha et godt resultat etter den starten de har hatt.  Dette er en vanskelig gruppe med sterke hjemmelag, slik at Bordeaux har presset på seg om at de må vinne.

- Det kan bli til vår fordel siden det kan gi oss muligheter til overganger.  Vi ønsker også å vinne, slik at vi fortsatt kan toppe gruppa.


Luis vil ha ny avtale
Luis Garcia er en annen som kan få en startplass i kveldens TV-kamp.  Spillere er skadet, og spanjolen gjorde et godt innhopp i siste kamp mot Blackburn.  Han er i tillegg en spiller som kan spille på flere plasser, både på hver sin flanke og bak en ensom spiss.  Nå håper han på mer spilletid, og å kunne bevise at han er verdig en ny avtale på Anfield, selv om hans kontrakt først løper ut i 2009.

- Jeg har ikke spilt mange kamper denne sesongen, erkjenner lille Luis.  – Jeg behøver derfor å minne manageren på om hvorfor han kjøpte meg til Liverpool.

- Jeg vil aldri prøve å lure Rafa Benitez.  Hver gang jeg spiller for ham vil jeg gjøre mitt beste for å spille bra, og enten skape eller score mål.  Jeg trives i denne klubben og er klar til å snakke om en ny kontrakt når det skal være.  Jeg er sikker på at dersom jeg gjør det bra denne sesongen så vil Liverpool tilby med en ny og bedre avtale, avslutter mannen som har vist at han har en spesiell evne til å score spektakulære mål i Mesterligaen.