Bordeaux vil ikke ha Cheyrou

Ifølge L´Equipe ønsker ikke Bordeaux å benytte seg av muligheten til å signere Bruno Cheyrou permanent. Ronnie Whelan mener Steve Finnan er best i PL.

Usikker fremtid for Cheyrou
Ifølge den franske sportsavisen L’Equipe har Bordeaux avslått en klausul i låneavtalen med Bruno Cheyrou om å sikre seg 28-åringen permanent etter denne sesongen.  Klubben som tok sølv i årets Ligue 1 har isteden frigitt midtbanespilleren etter at han har vært et år på lån fra Liverpool.  Fremtiden til Cheyrou synes derfor svært usikker, men det som er sikkert er at Rafael Benitez aldri har virket å være interessert i å innlemme franskmannen i sin førstelagstropp.


Whelan berømmer Finnan
Den tidligere midtbanelegenden Ronnie Whelan har kommet med rosende ord til en spiller fra samme klubb og landslag.  Steve Finnan er nå den beste høyrebacken i Premier League, ifølge iren.

- Han er en meget god spiller og har spilt stort de siste par sesongene.  Han er nå et klart førstevalg i kampen om å være høyreback for Irland, og han er for øyeblikket også den beste i Premier League, slår Ronnie fast.

- Han er en spiller som jobber i det stille, han får ikke de store overskriftene, men han gjør en utmerket jobb på høyresiden i forsvaret.  Da han først ble kjøpt fra Liverpool kunne du ikke unngå å tenke ”er han virkelig så god”, men han er blitt bare bedre og bedre.

- Stabiliteten hans er upåklagelig og du kan ikke be om mer enn det.  Han har vist seg å være et smart kjøp.  Hans offensive spill har utviklet seg stort og det er ingen overraskelse at han har så mange målgivende pasninger i år.  Han legger opp til mange viktige mål og i tillegg er han en virkelig god forsvarer. 

- På mange måter minner han om Phil Neal.  Han er alltid stødig og gir deg 100% i hver kamp.  Han er en type spiller som alle lag behøver.