Bruce tror Pennant vil lykkes

Steve Bruce mener Jermaine Pennant kan bli en suksess på Anfield. Rafa trenger ikke penger for å lykkes, sier Reina, som ønsker å bli lenge på Merseyside. Fowler viser form på trening.

Birmingham-manager Steve Bruce tror at Jermaine Pennant klarer å legge utenomsportslige problemer bak seg. Han ser ingen grunn til at Pennant ikke skal bli en suksess på Anfield etter £6,7M-overgangen fra Birmingham.
- Jermaines evner har det aldri vært satt spørsmålstegn ved, uttaler Bruce til programmet Sportsweek på BBC Radio Five Live.

- Han behøver bare å få orden på livets andre side, og han gjør store inngrep i det. Han er i et godt miljø i Liverpool. Han vet at han må oppføre seg og bli voksen fort.

- Det er en stor klubb, og det vil finnes folk i garderoben som vil sette ham på plass dersom det skulle behøves.

- Jermaine er en god gutt, som blir lett påvirket. Han ser ut til å være alles hoggestabbe.

- Jeg hadde mange stridigheter med ham, men jeg ønsket aldri å selge ham. Jeg visste hele tiden at han hadde talent. 

Penger ingen nødvendighet for Benitez
Pepe Reina mener at Rafael Benitez ikke behøver ubegrensede økonomiske midler for å ta Liverpool til topps i ligaen. Rafas meritter er et bevis på det.
- I mine øyne behøver ikke Benitez penger for å skape et mesterlag. Han bygger opp lag uten å bruke en formue. Han gjorde det i Valencia, og nå gjør han det i Liverpool. Det var et stort sjokk for alle i Spania da Valencia vant tittelen, fordi de ikke hadde like mye penger som Barcelona og Real Madrid. Han tok et normalt lag og gjorde det til det beste laget. Det finnes stor tro på at han kan klare det igjen i Liverpool.

Reina ønsker å bli lenge på Anfield
Reina har tre år igjen av kontrakten, men trives såpass i Liverpool at han allerede ser for seg en kontraktsforlengelse med klubben.
- Neste år vil vi begynne å snakke om en ny avtale. Jeg er så etablert. Jeg ladet opp batteriene med ferie på Mallorca og Ibiza med min kone etter at vi giftet oss 19.mai. Vi er begge lykkelig i Liverpool, og vi ønsker å bli her lenger.

Fowler ser skarp ut på trening
Ifølge Steven Gerrard så har Robbie Fowler vist meget god form på trening under pre-season så langt.
- Spillerne har fortalt meg at han har sett skarp ut på trening. Jeg er sikker på at han vil score mange mål denne sesongen.