Budsjetterte med avansement

Daglig leder Rick Parry avslører i dag at ledelsen på Anfield budsjetterte med avansement til gruppespillet i Champions League. Pengene er allerede brukt til sommerens spillerkjøp.

Daglig leder Rick Parry avslører i dagens Liverpool Echo at ledelsen på Anfield hadde gamblet og allerede budsjettert med £12M i inntekter fra Champions League for den kommende sesongen. Det er med andre ord ensbetydende med at de tok sjansen på at klubben ville nå gruppespillet på forhånd. Fallhøyden var således enorm om man hadde blitt slått ut av turneringen av Maccabi Haifa.

Parry bekrefter at Benitez sine spillerinnkjøp i løpet av sommermånedene skal finansieres ved hjelp av pengene som nå kommer inn i klubbkassa fra Champions League-spill. Ikke rart om Anfield-sjefen bet negler mot slutten av kampen i går kveld!

- Det var helt klart meget viktig at vi avanserte til gruppespillet. Vi er lettet nå. Det handler ikke bare om disse to kampene mot Haifa. Vi fortjente dette på bakgrunn av vårt spill i fjorårssesongen, sier han.

- Vi ser ut til å ha gjort det til en vane å gjøre kampene i 3.kvalifiseringsrunde spennende. De siste par sesongene har disse oppgjørene vært ganske nervepirrende. Men nå kan vi se frem mot trekningen.

- Vi måtte budsjettere med at vi klarte å kvalifisere oss til gruppespillet, ellers ville vi ikke ha vært i stand til å gjøre de kjøpene vi har gjort. Dersom du budsjetterer med å mislykkes, vil du også gjøre nettopp det, så vi budsjetterte for suksess, forklarer Parry.

- Det medførte at disse kampene mot Haifa var ekstra spennende. Vi satser på suksess, ikke å lande midt på treet. Formannen er en lettet og glad mann i dag, og nå venter vi spent på trekningen. Dette gir alle et løft. Craig Bellamy sa i forrige uke at Newcastle led i mange uker etter ikke å ha kvalifisert seg for noen år siden. Heldigvis skjedde ikke det med oss, og forhåpentligvis skjer det aldri heller. Det er kjempemessig å gå videre, avslutter han.