Bystyremedlem stiller krav til LFC

- Liverpool FC får ikke bygge nytt stadion i Stanley Park dersom ikke bydelene rundt banen samtidig blir renovert. Det sier bystyremedlem Paul Clein.

Enkelte lokalpolitikere i Liverpool tar nå til orde for at Liverpool FC ikke bør få lov til å bygge ny stadion i Stanley Park dersom de ikke klarer å innfri kravene som sikrer dem EU-midler til renovering av Anfield-området.

Bystyremedlem Paul Clein sier til Liverpool Echo at han ikke vil gå med på at klubben kun får bygge stadion uten at områdene omkring stadion samtidig får en betydelig ansiktsløftning.

Klubben har som kjent fått en ny frist frem til slutten av september med å legge frem en tilfredstillende finansieringsplan for det nye anlegget, dersom man skal komme i betraktning om de mye omtalte EU-midlene som skal benyttes på renoveringen av områdene Anfield og Breckfield. Totalt er det snakk om £18M i offentlige midler.

- Dersom klubben vil ha et nytt stadion i Stanley Park, må dette skje som en del av den helhetspakken som har vært skissert. Dersom Liverpool FC tror de kan gå videre med stadionplanene uten at infrastrukturen i de omkringliggende bydelene blir oppgradert tilsvarende, må de tro om igjen, uttaler Clein.