Carra & Co sønderknust

Jamie Carragher forteller hvor tøft det var å bli slått ut av VM. Steven Gerrard sier at man ikke skal klandre utviste Wayne Rooney.

Hele England slikker i dag sårene etter at man igjen trakk de korteste stråene i en dramatisk kvartfinale i et stort mesterskap.  Wayne Rooney har fått de største overskriftene etter utvisningen 62 minutter ut i kampen, men man vil også huske Frank Lampard, Steven Gerrard og Jamie Carragher som alle misset fra straffemerket.

Carragher forteller om en tropp som er langt nede i en turnering hvor favoritter som Brasil og Argentina også er ute og man ante at dette kunne bli en unik sjanse for England.

- Vi er bare helt sønderknust og utrolig skuffet, forteller Carra.  – Vi har misbrukt en sjanse som kommer bare hvert fjerde år, og å tape på en slik måte er hjerteskjærende.

- Dommeren sa til meg at han aldri hadde blåst i fløyta, slik at jeg måtte vente til han gjorde det, forteller scouseren om da han måtte ta sitt straffespark om igjen.

- Jeg var ikke klar over det.  Det sier seg selv at jeg ikke har tatt mange.  Jeg har tatt to og scoret på to tidligere, en i finalen i Worthington Cup mot Birmingham og ytterligere en straffe i samme turnering.  Du må gi kreditt til keeperen.  Han fikk en touch på ballen slik at den gikk i tverrliggeren.  Det er slikt som skjer.

- Vi mener at vi er bedre enn å være blant de åtte beste, men inntil vi gjør noe med det kan vi ikke si at det er slik.  Vi vil alltid produsere toppspillere, slik at vi behøver litt flaks i disse turneringene og det har vi ikke hatt.

Steven Gerrard på sin side var opptatt av at man ikke gjorde Wayne Rooney til den store syndebukken.  Angriperen fikk direkte rødt kort etter en stempling, og har måttet tåle fete skriftstyper i de engelske søndagsavisene.

- Wayne har vært fantastisk for oss.  En kan ikke klandre Wayne, understreker Gerrard.

- Jeg har ikke snakket med ham, men når jeg gjør det vil jeg gi ham en stor klem fordi han er min lagkamerat.

- Jeg føler meg helt nummen for øyeblikket.  Jeg er helt utslått på vegne av fansen og mine lagkamerater over at jeg ikke scoret på straffesparket, men i selve kampen ga vi alt vi hadde.  Da vi ble 10 spillere var det ryggen mot veggen.  Det var tøft og hardt, og jeg har aldri følt meg så sliten i en kamp.

- Vi gjorde det bra som kom til straffespark.  Da var vi ikke gode nok, og jeg tar ansvar for den jeg misset.