Carra får vise seg frem

I tillegg til Peter Crouch får også Jamie Carragher vise seg frem for England B i morgen. Ny Gonzalez-søknad 1.juni. Espanyol vil ha Herrera. Valencia strekker seg til £3M for Nando?

Jamie Carragher får en sjanse til å imponere som midtstopper for England i morgen, når han starter i sin favorittposisjon for England B mot Hviterussland B i Reading. Det har blitt offentliggjort at Carragher vil starte kampen med Sol Campbell som sin makker i midtforsvaret.

Fra før er det kjent at Peter Crouch også vil starte kampen, på topp, i tospann med Michael Owen.

Carragher reiser til VM i Tyskland først og fremst som cover for Sven Göran Erikssons foretrukne stopperduo, John Terry og Rio Ferdinand. I morgen får han imidlertid en sjelden sjanse til å overbevise svensken om at han bør splitte den duoen.

Ny søknad blir sendt 1.juni
Liverpool FC bekrefter i dag at de vil sende en ny søknad om arbeidstillatelse for Mark Gonzalez den 1.juni. Manager Rafael Benitez håper at dette vil vise seg å bli mer av en formalitet enn for ett år siden, da en lignende søknad ble avslått.

Daglig leder Rick Parry mener at Gonzalez sin sak står mye sterkere nå, av flere grunner.

- Det er mange andre faktorer som ligger til grunn nå. For det første skal Gonzalez nå slutte seg til klubben på en permanent avtale, mens vi i fjor søkte på grunnlag av et låneopphold. Spilleren er også helt skadefri nå, mens han for ett år siden kjempet seg tilbake fra en alvorlig skade. Chile har også klatret på FIFA-rankingen siden den gang, slår Parry fast.

- Den nye søknaden blir sendt 1.juni, bekrefter han.

Går ikke denne søknaden i orden, er ”Plan B” at Gonzalez fortsetter å vente på sitt spanske statsborgerskap.

Espanyol vil ha Herrera
Liverpool Echo melder i dag at Espanyol ønsker seg den avtroppende Liverpool-treneren Paco Herrera som klubbens nye direktør for fotball. Herrera forlater Anfield 1.juli, etter å ha bidratt sterkt til Rafael Benitez sin suksess hos de røde.

Valencia blar opp £3M for Nando?
Echo skriver også at Fernando Morientes sine agenter nå skal være i diskusjoner med Valencia, og at den spanske klubben skal være villige til å gi £3M for Liverpool-spissen.