Carra frykter for plassen sin

Daniel Aggers gode spill gjør at skadde Jamie Carragher frykter for plassen sin på laget. Everton-back skryter av Crouch.

Jamie Carragher sliter med å bli fullt ut restituert av sin ankelskade i tide til å rekke Merseyside-derbyet, og nå frykter han også for plassen sin på laget på lenger sikt. Grunnen til det er Daniel Aggers meget solide stopperspill for tiden.

Carragher tror virkelig at han vil få problemer med å ta tilbake plassen sin på laget når han blir skadefri igjen. Scouseren har nemlig blitt mektig imponert over prestasjonene til danske Agger.

- Jeg er alltid bekymret for plassen min på laget. Jeg har lært meg å ikke ta noen ting for gitt opp gjennom årene. Gerard Houllier kjøpte til stadighet nye spillere i min posisjon, så jeg har alltid hatt den innstillingen at jeg må kjempe for en plass på laget. Dette er også en av grunnene til at jeg misliker sterkt å bli skadet. Det betyr nemlig alltid at noen annen vil få sjansen til å imponere i min posisjon. Gjør de det bra, blir det vanskelig å sette dem ut av laget igjen. Og Daniel har utvilsomt gjort det meget bra, uttaler den skadede midtstopperen til LFC Magazine.

Crouch får skryt fra uventet hold
Peter Crouch får skryt fra uventet hold bare dager før Merseyside-derbyet. Everton-back Phil Neville hyller nemlig Crouchy som en av formspissene i verden etter hans vinnermål for England mot Makedonia i går kveld. Dette var Liverpool-spissens 11. scoring på 14 landskamper. En statistikk få, om noen, kan matche.

- I internasjonal fotball er Peter Crouch en av formspissene for tiden. Hans scoringsstatistikk er fenomenal. Folk fokuserer stadig vekk på høyden hans, men også teknisk kan han måle seg med hvilken spiss det måtte være. Han er en skikkelig trussel på topp nå. Forhåpentligvis fortsetter han å score for landslaget. Han har rett og slett vært fantastisk, siteres Neville.

Også England-målvakt Paul Robinson var imponert over Crouch etter kampen i Skopje.

- Peter har vært fantastisk for oss. Det er ikke lenge siden han ble buet av banen av England-fansen, men etter at han gjorde sitt første landslagsmål har han ikke sett seg tilbake. Han står bokført med en fantastisk scoringsrekke nå, og vi er alle veldig glade på hans vegne. Jeg håper virkelig dette fortsetter.