Carra håper på Arsenal

Jamie Carragher håper The Gunners kan gjenta Liverpools suksess i Europa når de spiller mot Juventus i kveld. Reservelaget spiller ny reservelagskamp i kveld.

FIVE TIMES!Arsenal spilte en god kamp mot Juventus på Highbury. Liverpools Jamie Carragher er kjent for å få med seg det av fotballen som ruller over TV-skjermen og skal også se kveldens kamp.

- Arsenal har gjort det glimrende hittil i Champions League. Sesongens dere ligner veldig på det vi gjennomgikk i fjor med store problemer i ligaen. Jeg håper de gjør det bra. Fotballmessig er de trolig det beste laget i landet. De spiller utrolig bra, og er de i nærheten av sitt beste vil de helt sikkert klare å forsvare 2-0 ledelsen.

Arsenal har aldri vunnet Champions League eller serievinnercupen, men Carra er likevel imponert for jobben Wenger har gjort i London.
- Arsene Wenger har aldri fått det helt til i Champions League og oppnådd de samme resultater som Rafa, Ferguson eller Mourinho. Totalt sett har han likevel gjort en like godt jobb som kollegaene sine.

Reservelag mot Sunderland
Kveldens reservelag på Archibald Stadium i Durham ser slik ut:

David Martin
Antonio Barragan
James Smith
Miki Roque
Danny O'Donnell
Jack Hobbs
Paul Anderson
Lee Peltier
Robbie Foy
Danny Guthrie
Adam Hammill

Reserver:
Godwin Antwi
Paul Lancaster
Ramon Calliste
Calum Woods
Lee Tomlin.