Carra håper på startplass for England

Jamie Carragher håper å avslutte sesongen så bra at han får en plass i startelleveren til England under VM. Rafa sikker på å beholde Gerrard. Italiener og franskmann linkes.

Jamie Carragher håper å spille så bra i sesongens siste kamper at han gjør seg fortjent til en plass i startelleveren når England spiller sin åpningskamp mot Paraguay i sommerens VM. 28-åringen har hatt en utmerket sesong, som han kan toppe med seier i FA-cupen og plass på laget under verdensmesterskapet.

- Manageren har sagt til de VM-aktuelle spillerne at den eneste måten å forberede seg godt til mesterskapet på er å spille bra for Liverpool. Spiller du bra for klubben din, reiser du også til VM full av selvtillit, slår scouseren fast i et inervju med Sky Sports i dag.

- Spiller du bra for klubblaget vil du også bli lagt merke til av landslagssjefen. Med godt spill på tampen av sesongen kan man spille seg inn på VM-laget, legger han til.

- Jeg ville elske å få en startplass for England i VM, men alt jeg kan gjøre nå er å spille bra for Liverpool. Du kan selvsagt prøve å imponere på trening for landslaget, men til syvende og sist ligger alt i hendene på manageren. Jeg er sikker på at Eriksson alt har begynt å tenke på sin startellever i VM. Jeg ønsker å gjøre alt jeg kan for å komme med i den betraktningen. Først må jeg bli uttatt i troppen, og deretter komme meg inn på laget.

Rio Ferdinand, John Terry og Sol Campbell blir nok de hardeste konkurrentene til Carragher om en plass i midtforsvaret til England når VM starter.

Rafa slår fast at Gerrard ikke er til salgs
Rafael Benitez gjentar nå det klubben slo fast tidligere i dag: Steven Gerrard er ikke til salgs. Det er uttalelsene til Real Madrid-direktør Benito Floro om at den kongelige klubb har Liverpool-kapteinen øverst på sin ønskeliste som har fått Rafa til å se rødt.

Manageren er imidlertid ikke bekymret for situasjonen, og er sikker på at Gerrard også er Liverpool-spiller neste sesong.

- Situasjonen er krystallklar. Steven Gerrard er ikke til salgs, slår han fast.

Bonera og Giuly linkes
Nettstedet til Sky Sports linker i dag Liverpool til Parma-forsvareren Daniele Bonera og Barcelona-vingen Ludovic Giuly.

Det blir hevdet at de røde fikk avslått et bud på Bonera i september, og at man gjorde et nytt forsøk på å sikre seg midtstopperen i januar. Boneras kontrakt med Parma går ut til neste sommer.

Samme kilde rapporterer også at Rafael Benitez følger kontraktsituasjonen til Ludovic Giuly med argusøyne. Franskmannen gjorde seiersmålet for Barcelona i semifinalen i Champions League mot Milan denne uken, men han har ikke vært noe fast innslag på Frank Rijkaards mannskap. 29-åringen har ikke kommet til enighet med Barca om noen ny kontrakt, og den nåværende avtalen utløper neste sommer også for hans del.