Carra opptatt av ikke å gjøre feil

Jamie Carragher er opptatt av å ikke gjøre feil bakover på banen før møtet med Benfica på onsdag. Benitez har fortsatt tillit til spissene sine.

Jamie Carragher snakker nå ut om den tøffe oppgaven som venter Liverpool mot Benfica på onsdag, hvor de røde må vinne med to mål for å gå videre i Champions League. Midtstopperen har imidlertid stor tro på at han og hans lagkamerater skal klare brasene.

- Vi kan snu dette på Anfield. Det er opp til oss å bryte dem ned, men du vet at det vil bli vanskelig når du har kommet til cuprundene. En feil, og du er ute. Bare en konsentrasjonssvikt, konstaterer han.

- I fjor spilte Arsenal dårlig i 20 minutter i første kampen mot Bayern München, og det gjorde de andre 160 minuttene de spilte mot tyskerne irrelevante. Det er der faren ligger. Du må holde konsentrasjonen på topp, og være mye mer på alerten, så du er sikker på at du unngår dumme feil. Før Benfica gjorde målet sitt i Lisboa kan jeg ikke huske at de hadde en eneste sjanse. Derfor var det veldig skuffende for oss å tape på en dødballsituasjon, sier han tiil liverpoolfc.tv.

- Manageren glemmer ikke lett, og han minner oss stadig om visse kamper hvor vi har gjort feil og tapt for enkelt. Alle små detaljer er viktige, og ting som målet i Lisboa er noe han vil fortsette å minne oss om. Vi har prøvd å fjerne disse feilene denne sesongen, og sesongen sett under ett har vi sett positive resultater i så måte, avslutter han.

Benitez: - Vi fortjente å vinne
Liverpoolfc.tv bringer i kveld flere kommentarer fra Rafael Benitez etter den målløse forestillingen mot Charlton på Anfield. Spanjolen mener at de røde var uheldige som ikke tok alle tre poengene. Han mener også at Robbie Fowlers sene scoring burde ha vært godkjent.

- Jeg er frustrert og skuffet, men jeg kan ikke skylde på spillerne. De gjorde sitt beste for å vinne. Vi kunne ha vunnet kampen på Robbies scoring helt på tampen, som jeg mener var onside, men jeg ønsker ikke å kritisere linjemannen. Du kan se det på videoen, at han ikke var i offside. Dette er vel andre gangen at Robbie har fått annulert et mål for offside nå, og det er synd for han, slår han fast.

- Vi skapte en mengde sjanser, men Charlton-keeperen spilte veldig bra og var banens beste spiller. Vi skapte så mange sjanser, at det virker nesten umulig at vi kunne ha skapt flere. Det viktigste var at vi spilte bra, og nå må vi fortsette med det. Vi kontrollerte kampen hele tiden. Dersom vi spiller bra mot Benfica og skaper så mange sjanser som vi gjorde i dag, vil vi score mål og gå videre. Jeg har fortsatt tro på mine spisser, sier Rafa.

- Jeg må være positiv. Vi klarte å holde nullen igjen. Snakker vi om disse brente sjansene igjen om en måneds tid, vil det være verre, men jeg er sikker på at vi begynner å score mål snart.