Carra: - Rafa best i PL

Jamie Carragher mangler gull i Premier League i samlingen sin, og tror at Rafa Benitez kan være mannen som kan føre LFC til tittel. Daniel Alves forlenget igjen med Sevilla.

Carra ikke fornøyd før han er ligavinner
Jamie Carragher legger ikke skjul på at det er ligagull som står øverste på ønskelisten til en spiller som har sanket flittig med medaljer de siste årene.  Han tror også Rafael Benitez er manageren som kan være i stand til å føre Liverpool til det første mesterskapet siden 1990, og om ikke i år så kanskje til neste sesong.

- Rafael Benitez har vist at han er en vinner, siden han førte Valencia til to titler i kamp med Real Madrid og Barcelona, forklarer Carra.  – Dermed tror jeg også at han kan vinne Premier League.

- Situasjonen er ganske lik som den vi har med Manchester United og Chelsea.  Forhåpentligvis kan vi få inn noen nye spillere som sommeren og vi kan løfte oss til det øverste nivået.

- Rafa er mannen som kan gjøre det og du behøver bare å se på den jobben han har gjort i de to og et halvt årene han har vært her.  Han har vunnet Champions League, FA-Cupen, Supercupen og Community Shield.  Det er bare Chelsea som kan måle seg med det, og de har hatt mer finansiell backing enn det vi har hatt.  Siden han har kommet hit har han trolig gjort det bedre enn noen annen manager i ligaen.

- Alle er desperate etter å vinne ligaen.  Jeg er som en supporter, og jeg er desperat etter å vinne.  Det ville være toppen på kransekaka i min karriere.  Jeg er ikke fornøyd før jeg har greid det.

- For øyeblikket må vi se på tredjeplassen og ikke tenke for mye på de to som ligger øverst.  Vi må sørge for å bli nummer tre og nærme oss de to andre, men jeg hadde sett for meg en sesong hvor vi skulle gjøre det bedre enn det og er noe skuffet.

- Før sesongen, i likhet med mange supportere som jeg snakket med, så trodde jeg vi ville være nærmere.  Jeg mente at vi kunne gi de to på toppen kamp.  Forskjellen er stabiliteten til Manchester United og Chelsea, og de taper bare to eller tre kamper.  Det er det som skal til for å bli mestere.


Alves til 2012
Daniel Alves, som har vært sterkt linket til en overgang til Liverpool, har forlenget sin avtale med den spanske ligalederen Sevilla fram til 2012.  Avtalen er kun et år lengre enn den tidligere kontrakten, og er nok mer enn noe annet en lønnsforhøyelse for den populære brasilianeren.  Liverpool og Rafa Benitez var ventet å prøve å sikre seg høyrekanten igjen til sommeren, etter at prisforlangende ble for høyt foran denne sesongen, men spilleren blir neppe noe billigere etter dette.