Carra skuffet - tross alt

En noe halvhjertet gruppevinner Liverpool avsluttet med tap mot Galatasaray. Barcelona, Roma og Inter mulige motstandere under trekningen 15.desember.

Et ungt og reservespekket Liverpool scoret først og sist i Istanbul, men svakt forsvarspill bidro til at tre hjemmemål sørget for gjestenes eneste tap og vertenes eneste seier i gruppe C.  I den andre kampen vant Bordeaux 3-1 borte mot tabelltoer PSV.

- Vi er skuffet fordi vi ønsket å vinne kampen, men vi var allerede seierherre i gruppa, sa dagens kaptein Jamie Carragher etter 2-3 på Ataturk.

- Vi hadde mange unge spillere på laget i dag og det vil ha vært en flott erfaring for dem.  Champions League holder topp nivå og Galatasaray viste at de er et godt lag, og de skremte oss også på Anfield.

Trekningen foretas neste fredag 15.desember.  Liverpool vil da være garantert returkamp hjemme i 1/8 finalen som gruppevinner, men dagens resultater viser at de kan bli tøft også å trekke en toer.  Barcelona, Roma og Inter ble nemlig nest best i de øvrige gruppene som er sluttspilt.