Carra tar Rafa i forsvar

Enda en spiller går i dag ut og forsvarer Rafael Benitez sin rotasjonspolitikk. Jamie Carragher tror spanjolens taktikk vil lønne seg over tid.

Jamie Carragher føyer seg i dag inn i rekken av spillere som går ut og forsvarer Rafael Benitez sin rotasjonspolitikk. Spanjolen velger svært sjelden det samme laget i to kamper på rad. Carragher mener at manageren er i sin fulle rett til å forsøke og holde alle spillerne friske og raske over en lang sesong.

- Selvsagt ønsker alle å spille. Dersom du ikke blir tatt ut på laget, blir du skuffet. Men jeg tror vi begynner å forstå managerens ideer her nå, selv om folk på utsiden er ivrige kritikere, sier scouseren til skysports.com

- Det er bare å se på hva han utrettet i Valencia, og du kan slå fast at systemet fungerte. Der var han med på å slå Real Madrid og Barcelona i kampen om tittelen ved å holde sine spillere friske og raske, og det er dette han prøver på også her.

- Jeg tror vi er smarte nok til å skjønne hvor han vil hen. Dersom disposisjonene betyr at vi er i stand til å ufordre de beste over tid, vil kanskje folk med tiden forstå dette også, undrer Carragher.