Carra: - Unnskyld!

Jamie Carragher holder opp hånda og sier unnskyld til supporterne for nederlaget mot Everton. Mer fra stopperen om kampene mot PSV og Chelsea.

Forrige lørdag var Carra delvis alene om ansvaret for to av målene som rant inn på Goodison. Det var vårt verste nederlag mot Everton for 42 år. Scouseren innrømmer at kampen, som også var hans comeback etter skade, har ødelagt nattesøvnen. Han kommer også med en uforbeholden unnskyldning til supporterne.

- For å være ærlig sliter jeg med å få kampen ut av hodet mitt. I de første dagene kunne jeg ikke sove og unngå å tenke på resultatet. Vi vil gjerne unnskylde oss ovenfor supporterne for nederlaget i lokaloppgjøret. Det var ingen god kamp, spesielt ikke fra meg selv, og vi vet det. All kreditt til Everton. De fortjente å vinne. Skaden min var ok, jeg manglet kanskje litt trening, men det sier jeg ikke for å underslå det faktum at de blå vant. De spilte en god kamp, og de kommer ikke til å få servert masse unnskyldninger fra side.

- Jeg var desperat etter å få spille mot PSV for å gjøre opp etter spillet mitt mot Everton. På en måte gjorde vi akkurat det. Vi spilte en okey kamp, men var likevel langt unna toppformen. Det ble til slutt et rettferdig resultat i en kamp uten de store sjansene. Som bortelag er ikke uavgjort noe dårlig resultat. De hadde noen gode halvsjanser i andre omgang, mens Steven var svært nær ved å vinne kampen for oss rett før slutt. Neste kamp i gruppespillet er Galatasaray på Anfield. Den kampen må vi gjøre alt for å vinne.

- Kampen i morgen mot Chelsea er en ny viktig kamp. Det ville vært et perfekt plaster på såret for supporterne. Derfor passer det godt å spille denne kampen nå. En ting er sikkert: Vi spiller på Stamford Bridge for å vinne. Gjør vi det er vi ikke langt unna toppen på tabellen. Men selv uten seier er det ikke snakk om å kaste inn håndkleet.