Carra vil ha rekord i dag

Jamie Carragher håper at de røde igjen holder nullen i siste hjemmekamp mot Aston Villa, og har ikke gitt opp kampen om andreplassen. Idol-Jonas videre med YNWA.

Ønsker rent bur
Liverpool står så langt denne sesongen med 34 kamper hvor man ikke har sluppet inn mål.  Det er tangering av den rekorden som et forsvar med Hansen og Lawrenson i spissen greide i 1983/84.  Krumtappen i dagens bakre firer, Jamie Carragher, vil svært gjerne at man igjen holder burent rent mot Aston Villa i ettermiddag og overtar rekorden alene.

- Jeg er desperat etter å slette denne rekorden og det er alt jeg tenker på nå, sier Jamie.  – Jeg ble skuffet da vi slapp inn et mål på onsdag.  Hvis vi greier dette vil vi skrive litt historie og det vil bli veldig vanskelig for andre lag å oppnå dette i fremtiden.

- Seieren på onsdag gjør at vi nå er tre poeng bak Manchester United, og de har en stor kamp mot Chelsea.  Kanskje kan Chelsea gjøre oss en tjeneste, og dersom vi kan slå Aston Villa kan det kanskje bli interessant.  Jeg er klar over at United avslutter med to hjemmekamper, slik at de er fortsatt favoritter til å bli nummer to, men alt vi kan gjøre er selv å ta maksimum med poeng.

- Jeg er sikker på at sjefen, innerst inne, vet hva som er hans lag til finalen, men ting kan forandre seg.  En kan bare se på hva som skjedde med Luis.  Jeg husker også Gary Gillespie for noen år siden, da han ble syk kvelden før finalen.  Alle spillerne må derfor være på tå hev, både i trening og i de gjenstående kampene.


Jonas avanserte
Idol deltaker og medlem i supporterklubben, Jonas Thomassen, gjennomførte en imponerende versjon av Liverpoolsangen You’ll Never Walk Alone i fredagens Idol-runde på TV2.  Selv om Jonas ikke hadde dommerne på sin side, vant han kampen om publikums gunst, og med 22.000 medlemmer i ryggen sikret Jonas seg avansement til neste finalerunde iført Liverpool-skjerf og supporterklubbens svettebånd.  Jonas er en ypperlig representant for supporterklubben og vi gratulerer ham med innsatsen og ønsker ham lykke til videre i konkurransen.