Carragher kom med på Årets Lag

I tillegg til Steven Gerrard kom også Jamie Carragher med på PFA-laget. Gerrard var stolt over utmerkelsen. Paletta gjorde mål i Argentina.

Årets spiller, eller PFA Player of the Year som det kalles i England, Steven Gerrard, er selvfølgelig selvskreven også på årets lag. Liverpool fikk imidlertid enda en representant med på årets lag, nemlig midtstopper Jamie Carragher.

PFA-laget ble presentert i går kveld, og ser slik ut:
Shay Given (Newcastle) - Pascal Chimbonda (Wigan), John Terry (Chelsea), Jamie Carragher (Liverpool), William Gallas (Chelsea) - Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Joe Cole (Chelsea), Cristiano Ronaldo (Manchester United) -  Thierry Henry (Arsenal), Wayne Rooney (Manchester United).

Gerrard stolt over utmerkelsen
- For å være ærlig, jeg er i fortsatt i sjokk. Ser man på de nominerte, var det fem andre spillere der som har utrolig mye talent. De er alle spesielle spillere. Det er også spillere som aldri ble nominert som kunne ha fortjent denne utmerkelsen, sa Gerrard etter at han mottok spillerprisen.

- Jeg kikket på listen over tidligere vinnere, og det er noen store navn der. Noen legender. Så jeg er virkelig stolt over å ha kommet på listen. Det er virkelig spesielt.

- Vi kom oss til en ny FA-cupfinale, og så vinner jeg denne utmerkelsen. Det er fantastisk for meg. Det har vært en av de beste helgene i mitt liv, la han til.

Gerrard avslører at han selv stemte på Thierry Henry som ”Årets spiller” og Wayne Rooney som ”Årets unge spiller”.

- Wayne er et fantastisk talent, og jeg er sikker på at det ikke vil gå lenge før han mottar den prisen jeg fikk i dag, uttalte Gerrard om mannen som hentet hjem trofeet som han selv vant i 2001.

Paletta på scoringslisten
Gabriel Paletta kom på scoringslisten da Banfield slo Instituto de Cordoba 2-0 i argentinsk serie i helgen. Midtstopper Paletta slutter seg som kjent til Liverpool til sommeren.