Carson er andrekeeper?

Liverpool Daily Post mener bestemt at Scott Carson nå har passert Jerzy Dudek i keeperkøen, og fremstår som klubbens andrekeeper. Riley dømmer nok en gang på Old Trafford.

Ian Doyle i Liverpool Daily Post mener at Jerzy Dudek nå er nærmere en transfer bort fra Liverpool en noen gang, etter at Liverpool nylig avslo en forespørsel fra Middlesbrough om å låne Scott Carson.

Teeside-laget er ivrige etter å sikre seg en keeper på midlertidig basis for å bøte på sine problemer mellom stengene. Deres førstekeeper Mark Schwarzer har bedt om å bli satt på transferlista, mens reservekeeper Brad Jones viste alt annet enn sikre takter i FA-cupkampen mot Nuneaton Borough i forrige uke. Og i helgen slapp altså nevnte Jones hele sju baller i nota bak seg mot Arsenal.

Rafael Benitez har ingen intensjoner om å la Carson få forlate Anfield på lån nå som hans mannskap går en travel periode i møte på flere fronter. Dudeks dager på Anfield synes dog over, ettersom polakken nå tydelig stiller bak Carson i keeperkøen som spanjolen har linet opp. Carson sitter sannsynligvis igjen på benken når Liverpool gjester Old Trafford på søndag. Der er det ikke plass til Jerzy Dudek.

Riley dømmer på Old Trafford
Det engelske fotballforbundet har satt opp Mike Riley som dommer på Old Trafford søndag ettermiddag. En avgjørelse som neppe vil falle i smak hos de tilreisende fra Merseyside, da denne dommeren tidligere har vært involvert i en rekke kontroversielle avgjørelser i kamper mellom de to lagene på nevnte arena. Omdiskuterte straffespark og utvisninger har vært mellom ingrediensene i oppgjør som Riley har dømt mellom de to gigantene.

Mourinho frykter kun Liverpool
Jose Mourinho uttaler til dagens Mirror at Liverpool nå er det eneste laget som kan hindre Chelsea i å ta en ny ligatittel. Rubellaget fra London har nå 16 poengs forsprang ned til Manchester United på andreplass, og portugiseren er derfor mer bekymret med tanke på at Liverpool kan redusere avstanden til ligalederne til 11 poeng om de vinner de to kampene de har til gode.

Chelsea-manageren har merket seg Liverpools gode form i etterkant av at hans lag vant 4-1 på Anfield i oktober. De røde har eksempelvis tatt ett poeng mer enn Mourinhos mannskap på de 11 siste kampene. Ligamøtet de to klubbene i mellom på Stamford Bridge 5.februar kan således bli en nøkkelkamp.

- Avstanden til Manchester United er 16 poeng, men Liverpool kan kutte gapet til 11 poeng om de vinner de kampene de har til gode. Jeg synes vi er i en sterk posisjon, men i fotball må du stå på til det er matematisk sikkert at du har vunnet, sier Mourinho til Mirror.