Carson har blitt en hit i Wednesday

Scott Carson har oppnådd heltestatus på rekordtid i Sheffield Wednesday. Nå vil Yorkshire-klubben forlenge låneavtalen med Liverpools tredjekeeper.

I følge et uoffisielt nettsted for Sheffield Wednesday har Owls-manager Paul Sturrock i dag åpnet samtaler med Liverpool om å forlenge låneavtalen med Scott Carson.        

Den engelske U21-keeperen er i realiteten tredjekeeper på Anfield, og har imponert mellom stengene etter at han ankom Hillsborough for tre uker siden. Den tidligere Leeds-målvakten har spilt fire kamper for Wednesday så langt, noe som har resultert i to seire og to uavgjorte kamper. Gode resultater for et lag som kjemper for å unngå nedrykk.

Carson har gjort sine saker så bra at Wednesday-supporterne har bønnfalt sin manager om å sørge for at avtalen blir forlenget. Lånekeeeperen var Wednesdays Man of the Match mot Wolverhampton, og han har således fått stjernestatus på rekordtid i stålbyen.

Sheffield Wednesday tror ikke de vil ha problemer med å få forlenget avtalen så lenge både Reina og Dudek er skadefrie, og de forventer å få et endelig svar fra Liverpool i løpet av de neste 24 timene. Dersom dette svaret mot formodning skulle bli negativt vil Carson spille sin siste kamp for Wednesday mot Crewe på lørdag.