Carson i Wednesday ut sesongen

Liverpool har gått med på Sheffield Wednesdays ønske om å forlenge låneavtalen for keeper Scott Carson ut sesongen. Egentlig utløp avtalen etter helgens kamp.

Liverpool FC bekrefter nå at Sheffield Wednesday har sikret seg tjenestene til Scott Carson på lån ut sesongen. Keeperens opprinnelige utlånskontrakt utløp etter helgens kamp mot Crewe, men Wednesday-manager Paul Sturrock har lenge antydet at han ønsket avtalen forlenget.

Sturrock er nå henrykt over å ha Liverpool-keeperen til sin rådighet for resten av sesongen, ettersom hans lag kjemper mot nedrykk og ennå har til gode å tape med Carson som burvokter. Den nye og forlengede utlånsavtalen løper frem til og med 30.april, når "uglene" avslutter sesongen borte mot Derby.

Før den tid har Sheffield Wednesday bortekamper mot bunnlagene Crewe og Brighton, samt hjemmekamper mot Norwich og suverene Reading, på programmet. Hillsborough-klubben ligger for øyeblikket plassert som nummer fire fra bunnen i League Championship, men har seks poeng forsprang ned til Zak Whitbreads Millwall under streken.