Carson skrev under for 5 nye år

Nettstedet til Sky Sports melder at Scott Carson har skrevet under på en ny femårskontrakt med Liverpool. Dette er ennå ikke bekreftet av Liverpool FC.

Dersom opplysningene til Sky Sports medfører riktighet vil 20-åringen utvilsomt bli på Anfield som klubbens andrekeeper denne sesongen.

Det har vært mye overgangsrykter rundt Liverpools unge sisteskanse denne sommeren. Sheffield Wednesday og West Bromwich har ønsket å hente han på lån, mens Portsmouth har vurdert både lån og kjøp. Nå som den tidligere Leeds-keeperen har signert en ny langtidskontrakt med de røde skulle det sette en endelig stopper for alle disse spekulasjonene.

Carson var som kjent Englands tredjekeeper under sommerens verdensmesterskap i Tyskland, og nå blir han sannsynligvis cover for Jose Reina i den kommende sesongen. 20-åringen har neppe gitt opp å fravriste spanjolen plassen mellom stengene på Anfield, all den tid han setter navnetrekket sitt på en ny og forbedret kontrakt.

Keeperen avsluttet sist sesong på lån hos Sheffield Wednesday, men Rafael Benitez har vært uvillig til å godkjenne et lignende låneopphold til høsten. Tvert i mot viser manageren nå at han har stor tiltro til Carson, ved å gi han en så lang avtale med klubben.

Carsons forrige kontrakt med Liverpool gjaldt for øvrig frem til 2009, så den nye avtalen innebærer således i realiteten en forlengelse på to år - frem til sommeren 2011.